Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Θεοφανία Παπαθωμά: Αυτή είναι η ανάρτηση που προανήγγειλε τον χωρισμό με τον Γρηγόρη Πετράκο

Θεοφανία Παπαθωμά: Αυτή είναι η ανάρτηση που προανήγγειλε τον χωρισμό με τον Γρηγόρη Πετράκο

Όλη η αλήθεια πίσω από τις φήμες για χωρισμό του ζευγαριού

Η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα τα μέσα ενημέρωσης τις τελευταίες ημέρες, καθώς έχει κυκλοφορήσει η φήμη πως μετά από τόσα χρόνια κοινής πορείας αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση, ενώ ο δεύτερος απέφυγε να μιλήσει στις κάμερες, οι οποίες τον περίμεναν έξω από το σπίτι.

Βέβαια, όπως ανέφερε η δημοσιογράφος της εκπομπής που τον περίμενε έξω από το σπίτι του: «πρέπει να μένει μόνος. Δεν είδαμε τη Θεοφανία Παπαθωμά χθες εκεί» χωρίς ωστόσο αυτό να επιβεβαιώνει τον χωρισμό του ζευγαριού.

Η ανάρτηση της Θεοφανίας Παπαθωμά που προανήγγειλε τον χωρισμό με τον Πετράκο

Δηλώσεις, μάλιστα, για τον χωρισμό έκανε στην εκπομπή η δημοσιογράφος Κορίνα Μανταγάρη, η οποία έβγαλε στη φόρα την είδηση στη Real News: «Δυστυχώς, αυτή η σχέση έφτασε στο τέλος της και καλό είναι αυτή η είδηση να φτάσει ως εκεί. Καλό θα είναι να σεβαστούμε ότι αυτό το ζευγάρι έχει δύο παιδιά και όπως επέλεξε και τα 10 χρόνια της πορείας του να κρατήσει χαμηλούς τόνους και δεν είχε δώσει στα φώτα της δημοσιότητας τη σχέση του, έτσι καλό θα ήταν να μείνει και η είδηση του χωρισμού» είπε.

Με την Έλενα Πολυκάρπου να αναφέρει μετά τις δηλώσεις της: «Μίλησα με δύο πολύ καλές φίλες της Θεοφανίας Παπαθωμά, οι οποίες συναντήθηκαν όλες μαζί σε ένα κάλεσμα που έγινε πριν από περίπου τρεις εβδομάδες. Δεν ήξεραν τίποτα».

Και ενώ όλα είναι κάπως μετέωρα, ο Χάρης Λεμπιδάκης έφερε στο προσκήνιο μία ανάρτηση που είχε κάνει η ηθοποιός στις 7 Ιουλίου, γράφοντας στα social media της: «Καινούρια ζωή», κάτι που θεωρείται πλέον πως σχετίζεται με το τέλος της σχέσης της με τον πατέρα των παιδιών της.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024