Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χάος σε πτήση με ζευγάρι που καυγάδισε - Έδεσαν με ταινία τον άνδρα ενώ η γυναίκα πέταξε 5.000 λίρες

Χάος σε πτήση με ζευγάρι που καυγάδισε – Έδεσαν με ταινία τον άνδρα ενώ η γυναίκα πέταξε 5.000 λίρες

Ο άνδρας κάπνιζε ηλεκτρονικό τσιγάρο δίπλα στο μαγειρείο της καμπίνας, ενώ η γυναίκα αρνήθηκε να πληρώσει αναβάθμιση θέσης.

Πανικό προκάλεσε ένα ζευγάρι με τον τσακωμό του σε πτήση από Λονδίνο για Μπανγκόκ. Η γυναίκα πέταξε 5.000 λίρες στον σύντροφό της αφού εκδιώχθηκαν από πτήση, καθώς η ίδια αρνήθηκε να πληρώσει αναβάθμιση θέσης. Επιπλέον, ο σύντροφός της ήταν τόσο επιθετικός που συνεπιβάτες μπήκαν στη μέση για να τον συγκρατήσουν.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, τουρίστες δήλωσαν ότι περίπου πέντε ώρες μετά την πτήση της Eva Air από το Χίθροου, του Λονδίνου, προς τη Μπανγκόκ, στην Ταϊλάνδη, το «μεθυσμένο ζευγάρι» ξεκίνησε έναν άγριο τσακωμό, αναγκάζοντας τον πιλότο να κάνει αναστροφή και να πετάξει δυόμισι ώρες προς τη Βιέννη, ώστε να τους αποβιβάσει.

Το ανώνυμο ζευγάρι εθεάθη στη συνέχεια να τσακώνεται στην πίστα του αεροδρομίου της Βιέννης. Η γυναίκα, ντυμένη με γκρι στολή, πέταξε ένα μάτσο μετρητά στον σύντροφό της. Τα χαρτονομίσματα διασκορπίστηκαν στην πίστα. Ο άνδρας, ντυμένος με παρόμοια γκρι στολή, φορούσε μαξιλάρι για τον λαιμό, αναγκάστηκε να μαζέψει τα χρήματα, τα οποία, σύμφωνα με τον επιβάτη που τράβηξε το βίντεο, ανέρχονταν σε 5.000 λίρες.

Το υλικό της κάμερας δείχνει έναν αστυνομικό να προσπαθεί να μαζέψει μερικά από τα σκορπισμένα μετρητά.

Εκπρόσωπος της Eva Air δήλωσε ότι η γυναίκα αρνήθηκε να πληρώσει για αναβάθμιση αφού μετακινήθηκε από την οικονομική θέση στην premium οικονομική θέση. Πρόσθεσε επίσης ότι ο σύντροφός της «επιδείκνυε επίσης ανάρμοστη συμπεριφορά και κάπνιζε ηλεκτρονικό τσιγάρο δίπλα στο μαγειρείο της καμπίνας».

«Οι αεροσυνοδοί μας ανέλαβαν γρήγορα δράση για να σταματήσουν αυτούς τους επιβάτες, αλλά αντιμετώπισαν ανάρμοστες προσβολές και σωματική κακοποίηση», σημείωσε ο εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας, επισημαίνοντας ότι με τη βοήθεια άλλων οκτώ επιβατών κατάφεραν να συγκρατήσουν το ζευγάρι.

Οι επιβάτες περιγράφουν τον τσακωμό

Μάλιστα, επιβάτης της πτήσης δήλωσε ότι μια ομάδα επιβατών συγκράτησε τον άνδρα στη θέση του με μαύρη ταινία. «Την είχαν γύρω του στο κάθισμα – τρεις ώρες ήταν δεμένος στην καρέκλα», είπε ο επιβάτης, σύμφωνα με το βρετανικό μέσο.

Τόσο η γυναίκα όσο και ο άνδρας ήταν μεθυσμένοι. Μιλούσαν συνεχώς για χρήματα, εκείνος έλεγε «έχει τις 5.000 λίρες μου στην τσάντα της», είπε επίσης ο επιβάτης και συμπλήρωσε: «Ο πιλότος είπε: «πρέπει να επιστρέψουμε στη Βιέννη για λόγους ασφαλείας προσωπικού και επιβατών, κυρίες και κύριοι δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να επιστρέψουμε στη Βιέννη».

«Η αστυνομία πήρε πρώτα την κυρία. [Ο άνδρας] αποφάσισε μετά από μερικά λεπτά στην άσφαλτο να αρπάξει την τσάντα από την κυρία, αλλά η αυτή απλά πέταξε και τις 5.000 λίρες», ανέφερε ακόμα ο επιβάτης.

Και οι δύο μπήκαν σε ένα βαν της αστυνομίας και το υλικό δείχνει έναν αστυνομικό να προσπαθεί να μαζέψει μερικά από τα σκορπισμένα μετρητά. «Κάποια από τα χαρτονομίσματα, πέταξαν μακριά επειδή κανείς δεν τα μάζεψε, μάζεψαν μόνο τα κοντινότερα», δήλωσε ακόμα ο επιβάτης της πτήσης. Τελικά οι επιβάτες φιλοξενήθηκαν σε ξενοδοχείο στη Βιέννη και ξεκίνησαν πάλι το ταξίδι τους την Κυριακή.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024