Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όλη η Νέα Σμύρνη μια παρέα δρομέων

Όλη η Νέα Σμύρνη μια παρέα δρομέων

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 7ος αγώνας ιστορικής μνήμης στο Δήμο Νέας Σμύρνης.

Ο 7ος Αγώνας Ιστορικής Μνήμης ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία με την συμμετοχή πάνω από 6 χιλιάδων δρομέων, σε μια διοργάνωση άρτια και ασφαλή που τίμησε την μεγάλη προσωπικότητα του αθλητισμού, του πολιτισμού και του πνεύματος Πέτρου Λινάρδου, χαράσσοντας όλα τα μετάλλια των δρομέων τη μορφή του.

Μια άρτια οργανωτικά διοργάνωση, με την μεγάλη συμμετοχή από δρομείς, μετέτρεψε τον φιλόξενο Δήμο της Νέας Σμύρνης σε «πίστα» μαραθωνίου δρόμου, όπου άπαντες διασκέδασαν αθλούμενοι, στον αγώνα ιστορικής μνήμης που διοργανώνει εδώ και χρόνια με τεράστια επιτυχία ο Αθλητικός και Πολιτιστικός Οργανισμός Νέας Σμύρνης.

Ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής και πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού, Βαγγέλης Χατζατουριάν είπε μεταξύ άλλων:

«Είμαι υπερήφανος που ο αγώνας αυτός δικαίωσε σήμερα το όνομά του και την πόλη στην οποία γεννήθηκε, το 2015, τη Νέα Σμύρνη.

Σήμερα αξιωθήκαμε όλοι εμείς οι χιλιάδες δρομείς, να ζήσουμε μια ακόμα μεγάλη στιγμή για τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και την ιστορία της πόλης μας κατά τη διάρκεια του 7ου Αγώνα Ιστορικής Μνήμης.

Η εγχάρακτη μορφή του Πέτρου Λινάρδου, μεγάλης προσωπικότητας του αθλητισμού , του πνεύματος και θεματοφύλακα της ιστορικής μνήμης και παράδοσης της πόλης μας, βρίσκεται κοντά στην καρδιά, στο μετάλλιο που πέρασαν στον λαιμό τους οι χιλιάδες δρομείς που συμμετείχαν στον Αγώνα.

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, τους εκατοντάδες εθελοντές, τους χιλιάδες δρομείς και όλους τους συνεργάτες μου στον Οργανισμό. Την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Νέας Σμύρνης, όλο το δυναμικό του αστυνομικού τμήματος Νέας Σμύρνης και της Τροχαίας Καλλιθέας, τους γονείς και τους διευθυντές των σχολείων.

Εύχομαι του χρόνου να είμαστε όλοι καλά και να βρεθούμε ξανά όλοι μαζί στην εκκίνηση!

Εις το επανιδείν»

Πηγή φωτογραφιών: Αθλητικός και Πολιτιστικός Οργανισμός Νέας Σμύρνης

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024