Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: «Τα έκανα σκ… όταν τα έφτιαξα με την οικιακή βοηθό»»
Σε εξομολογήσεις για την προσωπική του ζωή προχώρησε ο διάσημος ηθοποιός
Σε μια κατάθεση ψυχής προχώρησε ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο περιοδικό People. «Τα έκανα σκ@τ@» είπε ευθέως ο ηθοποιός για τη σχέση του με την τότε οικιακή βοηθό της οικογένειας Μίλντρεντ Μπαένα, η οποία έβαλε τέλος στο γάμο του με τη Μαρία Σράιβερ το 2011.
«Θυμηθείτε ότι δεν είχαμε τσακωθεί. Δεν κάναμε κανένα καυγά» είπε ο ηθοποιός. Η εξωσυζυγική σχέση του Σβαρτσενέγκερ και της Μπαένα είχε ως αποτέλεσμα να γεννηθεί ο Τζόσεφ, ο όποιος ήρθε στον κόσμο 5 ημέρες αφότου ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας καλωσόρισε τον γιο Κρίστοφερ με τη Σράιβερ.
«Το κεφάλαιο μου με τη Μαρία θα συνεχιστεί για πάντα»

Η εξωσυζυγική σχέση του Σβαρτσενέγκερ και της Μπαένα είχε ως αποτέλεσμα να γεννηθεί ο Τζόσεφ
Όμως, παρά το τέλος του γάμου τους, ο 76χρονος Σβαρτζενέγκερ επέμεινε ότι αυτός και η πρώην σύζυγός του έχουν καλές σχέσεις.
Θα την αγαπά για πάντα
«Το κεφάλαιο μου με τη Μαρία θα συνεχιστεί για πάντα» είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Παρόλο που η σχέση μας πλέον είναι διαφορετική, το μόνο που αισθάνομαι για εκείνη είναι μόνο αγάπη».
Ο ηθοποιός εξήγησε ότι οι δυο τους βάζουν πάνω από όλα τα παιδιά τους. «Είχαμε ξεκαθαρίσει ότι τα παιδιά δεν έπρεπε να υποφέρουν εξαιτίας αυτής της εξωσυζυγικής σχέσης. Και εκείνη έχει τη δική της ζωή, τη σχέση της, εγώ έχω τη δική μου (με τη Χέδερ Μίλιγκαν), αλλά πάντα επικοινωνούμε για τα παιδιά, για τις διακοπές, για τα πάρτι γενεθλίων και τα Χριστούγεννα».
Arnold Schwarzenegger calls affair with family housekeeper his ‘f–k up’ https://t.co/eJWo1qfp6O pic.twitter.com/lkWGDCuahl
— Page Six (@PageSix) October 1, 2023
Εκτός από τον Κρίστοφερ, το πρώην ζευγάρι έχει ακόμα τρία παιδιά την 33χρονη Κάθριν, την 32χρονη Κριστίνα και τον 30χρονο Πάτρικ.

Η οικογένεια που δημιούργησε ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ με την Μαρία Σράιβερ
Ωστόσο μια πηγή δήλωσε στη Page Six τον Μάιο ότι τα παιδιά της Σράιβερ «δεν αγαπούν» τον νόθο γιο του πατέρα τους. «Ο Άρλοντ πάντα συμπεριφερόταν στον Τζόσεφ όπως σε όλα του τα παιδιά του – πολύ δίκαια. Αλλά τα άλλα του παιδιά ξεσπούν στον Τζο».
- Γερμανία: Ο υπουργός Μεταφορών ζητά την απόλυσή του κάνοντας λόγο για «αναξιοπρεπή κατάσταση»
- Ουκρανία: «Χτυπήθηκαν λιμάνια και πλοία» από τις ρωσικές δυνάμεις ενώ βυθίστηκε το Golden Leo
- Βιετνάμ: 17 ναυτικοί αγνοούνται έπειτα από ναυάγιο φορτηγού στη Νότια Σινική Θάλασσα
- Πετρέλαιο: Πτώση των τιμών κατά 5% και πλέον εξαιτίας ελπίδων για συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν
- Στενά του Ορμούζ: Αυτός είναι ο άνθρωπος που έπεισε τον Τραμπ να μην τα βομβαρδίσει άλλο
- Σούπερ Ελ Νίνιο: Δυσοίωνες προβλέψεις για την Αφρική – Οικονομική ζημιά ύψους 10-20 δισ. δολαρίων
- Πώς οι επιχειρηματίες έμαθαν να ζουν με τον πληθωρισμό
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Αν δεν εκδώσατε τη νέα ταυτότητα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/hamid-khaleghi-bNWXW7ZvYGo-unsplash-1-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442