Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: «Τα έκανα σκ... όταν τα έφτιαξα με την οικιακή βοηθό»»

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: «Τα έκανα σκ… όταν τα έφτιαξα με την οικιακή βοηθό»»

Σε εξομολογήσεις για την προσωπική του ζωή προχώρησε ο διάσημος ηθοποιός

Σε μια κατάθεση ψυχής προχώρησε ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο περιοδικό People. «Τα έκανα σκ@τ@» είπε ευθέως ο ηθοποιός για τη σχέση του με την τότε οικιακή βοηθό της οικογένειας Μίλντρεντ Μπαένα, η οποία έβαλε τέλος στο γάμο του με τη Μαρία Σράιβερ το 2011.

«Θυμηθείτε ότι δεν είχαμε τσακωθεί. Δεν κάναμε κανένα καυγά» είπε ο ηθοποιός. Η εξωσυζυγική σχέση του Σβαρτσενέγκερ και της Μπαένα είχε ως αποτέλεσμα να γεννηθεί ο Τζόσεφ, ο όποιος ήρθε στον κόσμο 5 ημέρες αφότου ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας καλωσόρισε τον γιο Κρίστοφερ με τη Σράιβερ.

«Το κεφάλαιο μου με τη Μαρία θα συνεχιστεί για πάντα»

Η εξωσυζυγική σχέση του Σβαρτσενέγκερ και της Μπαένα είχε ως αποτέλεσμα να γεννηθεί ο Τζόσεφ

Όμως, παρά το τέλος του γάμου τους, ο 76χρονος Σβαρτζενέγκερ επέμεινε ότι αυτός και η πρώην σύζυγός του έχουν καλές σχέσεις.

Θα την αγαπά για πάντα

«Το κεφάλαιο μου με τη Μαρία θα συνεχιστεί για πάντα» είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Παρόλο που η σχέση μας πλέον είναι διαφορετική, το μόνο που αισθάνομαι για εκείνη είναι μόνο αγάπη».

Ο ηθοποιός εξήγησε ότι οι δυο τους βάζουν πάνω από όλα τα παιδιά τους. «Είχαμε ξεκαθαρίσει ότι τα παιδιά δεν έπρεπε να υποφέρουν εξαιτίας αυτής της εξωσυζυγικής σχέσης. Και εκείνη έχει τη δική της ζωή, τη σχέση της, εγώ έχω τη δική μου (με τη Χέδερ Μίλιγκαν), αλλά πάντα επικοινωνούμε για τα παιδιά, για τις διακοπές, για τα πάρτι γενεθλίων και τα Χριστούγεννα».

Εκτός από τον Κρίστοφερ, το πρώην ζευγάρι έχει ακόμα τρία παιδιά την 33χρονη Κάθριν, την 32χρονη Κριστίνα και τον 30χρονο Πάτρικ.

Η οικογένεια που δημιούργησε ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ με την Μαρία Σράιβερ

Ωστόσο μια πηγή δήλωσε στη Page Six τον Μάιο ότι τα παιδιά της Σράιβερ «δεν αγαπούν» τον νόθο γιο του πατέρα τους. «Ο Άρλοντ πάντα συμπεριφερόταν στον Τζόσεφ όπως σε όλα του τα παιδιά του – πολύ δίκαια. Αλλά τα άλλα του παιδιά ξεσπούν στον Τζο».

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024