Ο αγώνας μεταξύ της Βάαλβαϊκ και του Άγιαξ διεκόπη στο 85ο λεπτό και με το σκορ 3-2 υπέρ της προσεχής αντιπάλου της ΑΕΚ στους ομίλου του Europa League, λόγω σοβαρού τραυματισμού του τερματοφύλακα Ετιέν Βάασεν, μετά από σύγκρουση που είχε με τον επιθετικό του Άγιαξ, Μπράιαν Μπρομπέι.
Οι παίκτες της Βάαλβαϊκ κατάλαβαν άμεσα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, συμπεριλαμβανομένου του αρχηγού Μιχίλ Κράμερ, ο οποίος φώναξε για ιατρική βοήθεια.
Μετά από περίπου δέκα λεπτά, ο τερματοφύλακας μεταφέρθηκε εκτός γηπέδου με φορείο και διακομίστηκε σε νοσοκομείο. Λίγο αργότερα, ανακοινώθηκε η οριστική διακοπή του αγώνα.
Σύμφωνα με όσα μεταφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας, στον τερματοφύλακα της Βάαλβαϊκ έγινε ανάνηψη με απινιδωτή, με τον ποδοσφαιριστή να βρίσκει τις αισθήσεις του.
Ο τερματοφύλακας της Βάαλβαϊκ, Ετιέν Βάασεν
Όπως αναφέρουν τα ολλανδικά ΜΜΕ γράφουν πως οι πρώτες βοήθειες κράτησαν έξι λεπτά, με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να φτιάχνουν ένα τοίχος προστασίας γύρω του.
Η ολλανδική ομάδα πάντως ξεκαθάρισε πως δεν θα προβεί σεν καμία ανακοίνωση μέχρι να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις του παίκτη.
Δείτε το βίντεο:
Ajax maçında Waalwijk kalecisi Etienne Vaessen’in yaşadığı sakatlık ve sonrasında yaşananlar.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
LIVE: Άστον Βίλα – Σάντερλαντ. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άστον Βίλα – Σάντερλαντ για την 33η αγωνιστική της Premier League.