Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΣΟΚ: Ουδέποτε ο Ανδρουλάκης συναντήθηκε με αξιωματούχο της Huawei

ΠΑΣΟΚ: Ουδέποτε ο Ανδρουλάκης συναντήθηκε με αξιωματούχο της Huawei

Η Χαριλάου Τρικούπη αναφέρει ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Διαψεύδει το ΠΑΣΟΚ το δημοσίευμα της εφημερίδας Documento περί συνάντησης του πρόεδρου του κόμματος, Νίκου Ανδρουλάκη, με αξιωματούχο της εταιρίας Huawei.

Όπως τονίζει το γραφείο Τύπου του κόμματος: «Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής ουδέποτε έχει συναντηθεί με αξιωματούχο της συγκεκριμένης κινεζικής εταιρείας». Παράλληλα, σημειώνει πως «όπως πράξαμε από την πρώτη στιγμή  προσφεύγοντας στη δικαιοσύνη και αποκαλύπτοντας το σκάνδαλο των υποκλοπών απέναντι στο παρακράτος της Νέας Δημοκρατίας, έτσι θα πράξουμε και σήμερα για όλες τις αθλιότητες».

«Αθλιότητες…»

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Documento» υιοθετεί πλήρως και με καθυστέρηση ενός χρόνου τα επιχειρήματα της Νέας Δημοκρατίας για το σκάνδαλο των υποκλοπών εις βάρος του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Όπως πράξαμε από την πρώτη στιγμή  προσφεύγοντας στη δικαιοσύνη και αποκαλύπτοντας το σκάνδαλο των υποκλοπών απέναντι στο παρακράτος της Νέας Δημοκρατίας, έτσι θα πράξουμε και σήμερα για όλες τις αθλιότητες.

«Είναι άραγε τυχαίο, που το εν λόγω πρωτοσέλιδο κυκλοφορεί  δυο μέρες μετά τη συμφωνία των κ.κ. Μητσοτάκη-Βελόπουλου να αλωθεί η ΑΔΑΕ;»

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής ουδέποτε έχει συναντηθεί με αξιωματούχο της συγκεκριμένης κινεζικής εταιρείας. Επίσης,  ως Ευρωβουλευτής έχει υπερψηφίσει σχετικά ψηφίσματα που αφορούν την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από την Κίνα, καθώς και την αντίθεση του Κοινοβουλίου στην επικύρωση εμπορικής συμφωνίας με τη συγκεκριμένη χώρα λόγω κυρώσεων που είχαν επιβληθεί σε Ευρωβουλευτές, εν αντιθέσει με τους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ και σε κάποιες περιπτώσεις και της Νέας Δημοκρατίας».

Είναι άραγε τυχαίο, που το εν λόγω πρωτοσέλιδο κυκλοφορεί  δυο μέρες μετά τη συμφωνία των κ.κ. Μητσοτάκη-Βελόπουλου να αλωθεί η ΑΔΑΕ πριν την εξέταση της επιβολής προστίμου στην ΕΥΠ για τη μη προσκόμιση στοιχείων στην ανεξάρτητη αρχή σχετικά με την παράνομη παρακολούθηση του κ. Ανδρουλάκη;

Δεν μας εκπλήσσουν όλα αυτά, γιατί η αξιοπιστία τους ήταν και είναι στο ναδίρ», σημειώνεται στην ανακοίνωση και προστίθεται:

«Βραχίονας της μαύρης προπαγάνδας του ΣΥΡΙΖΑ»

«Δεν θα ξεχάσουμε ότι η συγκεκριμένη εφημερίδα ως κεντρικός βραχίονας της μαύρης προπαγάνδας του  ΣΥΡΙΖΑ προεξοφλούσε  προεκλογικά ότι το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής θα συρθεί σε συγκυβέρνηση με τη Νέα Δημοκρατία, επειδή ο Πρόεδρος του είναι δήθεν «πιασμένος» και «εκβιαζόμενος».

 «Οι κ.κ. Τσιπρας, Πολάκης, Παππας και Βαξεβάνης μπορεί να βρήκαν «βιτρίνα» από την Αμερική για να συνεχίσουν να έχουν ρόλο στα πράγματα, όμως μπροστά στα πρώτα αποτελέσματα της επιλογής τους, επιστρατεύουν τις πρακτικές της λασπολογίας»

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Documento αποδεικνύει, όμως, και κάτι ακόμη: Οι κ.κ. Τσιπρας, Πολάκης, Παππας και Βαξεβάνης μπορεί να βρήκαν «βιτρίνα» από την Αμερική για να συνεχίσουν να έχουν ρόλο στα πράγματα, όμως μπροστά στα πρώτα αποτελέσματα της επιλογής τους, επιστρατεύουν τις πρακτικές της λασπολογίας, που ευτέλισαν τον ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι τόσο απελπισμένοι, που μπροστά στην αγωνιώδη προσπάθειά τους να πλήξουν το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, δικαιώνουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Γρήγορη Δημητριάδη και το παρακράτος τους.

Είναι ευθύνη του δημοκρατικού και προοδευτικού κόσμου της χώρας να απομονώσει τα φαινόμενα παρακμής της πολιτικής και της δημοσιογραφίας, που υπονομεύουν την αξιοπιστία και τη διαφάνεια στη δημόσια ζωή».

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024