
Χιρόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 0-3: Εύκολη νίκη της «βασίλισσας»
Η Ρεάλ διέλυσε με 3-0 τη Χιρόνα στην Καταλονία, την έριξε από την κορυφή και ανέβηκε η ίδια δείχνοντας ποιος είναι το αφεντικό.
Βάσει βαθμολογίας το παιχνίδι της Χιρόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ντέρμπι κορυφής, αλλά η «Βασίλισσα» πήγε αγριεμένη στην Καταλονία. Έριξε τρία γκολ στην αντίπαλό της, παρότι στην αρχή κινδύνεψε, και με το άνετο 3-0 σκαρφάλωσε στην κορυφή της La Liga.
Η Χιρόνα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και απείλησε στο 3′ με κεφαλιά του Ερέρα που έφυγε άουτ ενώ δευτερόλεπτα αργότερα η κεφαλιά του Τσιγκάνκοφ σταμάτησε στο δοκάρι. Στην πρώτη της ευκαιρία στο ματς όμως η Ρεάλ άνοιξε το σκορ, όταν ο Μπέλιγχαμ βρήκε τον Χοσέλου με τρομερή μπαλιά κι εκείνος έκανε το 0-1 sto 17′.
Tέσσερα λεπτά αργότερα η Ρεάλ πέτυχε και δεύτερο γκολ με κεφαλιά του Τσουαμενί από κόρνερ του Κρόος και τα πράγματα έγιναν πιο απλά. Ο Μπέλιγχαμ είχε ευκαιρία για ακόμη ένα γκολ στο 28′ ενώ και η Χιρόνα έφτασε κοντά στο γκολ στο 50. με διπλή ευκαιρία των Λόπεθ και Γκαρσία. Τελικά αυτή που βρήκε γκολ ήταν και πάλι η Ρεάλ που σκόραρε με σουτ του Μπέλιγχαμ στο 78′ για το 0-3.
Χιρόνα: Γκασανίγκα, Μπλιντ, Γκουτιέρες, Κόουτο, Έρικ Γκαρσία, Σάβιο(79’ Πάμπλο Τόρε), Άλεξ Γκαρσία, Λόπεθ(60’ Πόρτου), Ερέρα(86’ Σολίς), Τσιγκάνκοφ(46’ Βαλερί), Ντόπβικ(60’ Στουάνι)
Ρεάλ Μαδρίτης: Κέπα, Καρβαχάλ, Νάτσο, Ρούντιγκερ, Καμαβίγνκα, Τσουαμενί, Κρόος, Βαλβέρδε(87’ Μπραΐμ Ντίαθ), Μπέλιγχαμ(74’ Θεμπάγιος), Χοσέλου(86’ Βάσκεθ), Βινίσιους(68’ Ροδρίγο)
- Μπάγερν-Παρί 1-1: Θριαμβευτές οι Γάλλοι, πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League
- Άλμπερτ: «Δεν θα αφήσουμε τον Άταμαν να αλλάξει την κατάσταση, χωρίς να παίξει καλύτερο μπάσκετ»
- Γιορτή σήμερα 7 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 07.05.2026]
- Σερέλης: «Δεν παίξαμε καλή άμυνα και δεχθήκαμε πολλούς πόντους στον αιφνιδιασμό»
- Ρωσία: Η προειδοποίηση της Μόσχας στις διπλωματικές αποστολές στο Κίεβο – Γιατί τώρα, τι μπορεί να συμβεί



