Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τροχαίο στην Εύβοια: Σοκαριστικό βίντεο από την εισβολή του ηλικιωμένου στη λαϊκή με το αυτοκίνητο

Τροχαίο στην Εύβοια: Σοκαριστικό βίντεο από την εισβολή του ηλικιωμένου στη λαϊκή με το αυτοκίνητο

«Είδα ξαφνικά ένα Ι.Χ. που οδηγούσε ηλικιωμένος να τρέχει με τρελή πορεία, να πατάει γκάζι και να μπαίνει μέσα στο χώρο που γίνεται η λαϊκή στο Αλιβέρι.», περιγράφει έντρομη μία κάτοικος.

Σοβαρό τροχαίο με έξι τραυματίες, ανάμεσά τους και ένα παιδί 3 χρονών, σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (30/9) στη λαϊκή αγορά του Αλιβερίου, στην Εύβοια.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 11:00 αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας ηλικιωμένος, για άγνωστο λόγο, μπούκαρε μέσα στη λαϊκή αγορά, με αποτέλεσμα να παρασύρει πολίτες, που έκαναν τα ψώνια τους, και πάγκους.

Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα

Αν και αρχικά αναφέρθηκε ότι ο οδηγός είναι 80 ετών, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από το ΑΤ Αλιβερίου είναι 92 χρονών.

Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου, όπου τους παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.

Ο 80χρονος πατώντας γκάζι παρέσυρε πολίτες που έκαναν τα ψώνια τους

«Από θαύμα σώθηκα…»

Όπως περιγράφουν σοκαρισμένοι αυτόπτες μάρτυρες στο evima.gr, ενώ ψώνιζαν είδαν το αυτοκίνητο να διασχίζει την λαϊκή και να πετάει στον αέρα πάγκους και ανθρώπους.

«Είδαμε ένα αυτοκίνητο με τρελή πορεία να μπαίνει στη λαϊκή. Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο, είμαστε σοκαρισμένοι, είδαμε το αυτοκίνητο να διασχίζει την λαϊκή και να πετάει στον αέρα πάγκους και ανθρώπους», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι πολίτες.

Μία γυναίκα περιγράφει: «Είμαι σε κατάσταση σοκ. Είδα ξαφνικά ένα Ι.Χ. που οδηγούσε ηλικιωμένος να τρέχει με τρελή πορεία, να πατάει γκάζι και να μπαίνει μέσα στο χώρο που γίνεται η λαϊκή στο Αλιβέρι. Από θαύμα σώθηκα έκανα στην άκρη και μπήκα κάτω από έναν πάγκο. Το ίδιο έκαναν και οι υπόλοιποι πολίτες που βρίσκονταν για τα ψώνια τους στη λαϊκή. Ο ηλικιωμένος παρέσυρε όποιον έβρισκε μπροστά χωρίς να πατάει φρένο και τραυμάτισε πέντε άτομα μεταξύ αυτών ένα παιδάκι τριών χρονών».

Το βίντεο μετά το τροχαίο, με το αυτοκίνητο να έχει παρασύρει πάγκους και να έχει σταματήσει πάνω σε ένα φορτηγό σοκάρει.

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024