Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Βρούτσης: Πρώτιστο μέλημά μας η ασφάλεια

Βρούτσης: Πρώτιστο μέλημά μας η ασφάλεια

Για το «λουκέτο» στο ΟΑΚΑ μίλησε ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, προαναγγέλλοντας ανακοινώσεις την προσεχή Δευτέρα.

Την απόφαση της διοίκησης του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών για την αναστολή των αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων στο κεντρικό στάδιο και το ποδηλατοδρόμιο, μετά την τεχνική μελέτη που δείχνει προβλήματα σταθερότητας στα στέγαστρα Καλατράβα, σχολίασε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης.

Ο κ. Βρούτσης υποστήριξε ότι «πρώτιστο μέλημά μας ήταν και παραμένει η ασφάλειας των αθλητών, των αθλούμενων και των φιλάθλων», υπογραμμίζοντας ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να αντιμετωπιστούν το ταχύτερο τα προβλήματα που ανέκυψαν στο ΟΑΚΑ.

Η εντυπωσιακή στέγη Καλατράβα στο κεντρικό στάδιο, που όμως δεν συντηρήθηκε ποτέ.

«Θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να αντιμετωπιστούν όσο το δυνατόν ταχύτερα τα προβλήματα που ανέκυψαν στο ΟΑΚΑ. Πρώτιστο μέλημά μας ήταν και παραμένει η ασφάλεια αθλητών, αθλουμένων και φιλάθλων», επισήμανε σε ανακοίνωσή του ο κ. Βρούτσης.

Παράλληλα, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού έκανε γνωστό ότι την προσεχή Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, θα προβεί σε ανακοινώσεις για τις περαιτέρω ενέργειες αντιμετώπισης των ζητημάτων που προκύπτουν στη λειτουργία της αθλητικής κοινότητας, μετά το λουκέτο στο στολίδι των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Όπως φαίνεται την προσεχή Δευτέρα ο κ. Βρούτσης θα κληθεί να απαντήσει και στο γεγονός ότι πρόσφατα βρέθηκαν χιλιάδες άνθρωποι στις εξέδρες του ΟΑΚΑ -σε αγώνες του Παναθηναϊκού και συναυλίες, χωρίς να έχει προηγουμένως υπάρξει κάποια προειδοποίηση από τις αρμόδιες Αρχές, καθώς όπως αναφέρουν πληροφορίες η στατική μελέτη που είχε ζητήσει το ΤΑΙΠΕΔ είχε ξεκινήσει το 2021!

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024