Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Wagner: Μισθοφόρος είχε τεμαχίσει την κοπέλα του σε κρεατομηχανή - Πήρε χάρη για να πολεμήσει στην Ουκρανία

Wagner: Μισθοφόρος είχε τεμαχίσει την κοπέλα του σε κρεατομηχανή – Πήρε χάρη για να πολεμήσει στην Ουκρανία

Ο μισθοφόρος ονομάζεται Ντμίτρι Ζελένσκι και έχει το ίδιο επίθετο με τον Ουκρανό πρόεδρο.

Ο Ντμίτρι Ζελένσκι, κάτοικος της περιοχής Περμ, ο οποίος είχε πνίξει μια κοπέλα με την οποία διατηρούσε σχέση και την οποία τεμάχισε στη συνέχεια σε κρεατομηχανή, πήρε χάρη επειδή πολέμησε στην Ουκρανία, ανέφερε η μητέρα του στον τοπικό ιστότοπο «59.ru».

O Ζελένσκι μετά την δολοφονία της 27χρονης Τατιάνα Μελέχινα προσπάθησε να «δημιουργήσει άλλοθι» αλλά στην συνέχεια εμφανίσθηκε ο ίδιος στην αστυνομία.

Φρικιαστική υπόθεση στη Ρωσία

«Τεμάχισα το σώμα της κοπέλας, το έβαλα σε κρεατομηχανή, τα οστά τα έβαλα σε τρεις σακούλες τις οποίες πέταξα στο ποτάμι», είχε ομολογήσει στην ανάκριση. Το 2019 καταδικάστηκε σε 11 χρόνια φυλάκισης σε αποικία κρατουμένων.

Μέλη της Wagner κατά τη διάρκεια της αποτυχημένης ανταρσίας της μισθοφορικής οργάνωσης.

Υπέγραψε συμβόλαιο με τη Wagner

Σύμφωνα με δηλώσεις της μητέρας του, ο γιός της, της τηλεφώνησε τον Νοέμβριο του 2022 και της είπε ότι υπέγραψε συμβόλαιο με την μισθοφορική οργάνωση «Wagner» για έξι μήνες και ότι βρίσκεται στο μέτωπο  έξω από το Λουγκάνσκ. Εκ νέου ο Ζελένσκι επικοινώνησε με την μητέρα του την άνοιξη.

Τον Ιούνιο, του απονεμήθηκε χάρη και αυτή τη στιγμή ζει στην υπό ρωσική κατοχή περιοχή του Λουγκάνσκ «βοηθάει την θεία του στο νοικοκυριό» και στη συνέχεια σκέπτεται να εργασθεί ως οικοδόμος στην Ανάπα, δήλωσε η μητέρα του. Η ίδια θεωρεί ότι δικαίως του απονεμήθηκε χάρη επειδή «ο ίδιος λυπάται για ότι έχει κάνει και έχει μετανοήσει».

Η μισθοφορική οργάνωση «Wagner» άρχισε να στρατολογεί κρατούμενους για τον πόλεμο στην Ουκρανία το καλοκαίρι του 2022. Μερικές αποικίες κρατουμένων τις επισκέφθηκε ο ίδιος ο ιδρυτής της μισθοφορικής οργάνωσης Γεβγκένι Πριγκόζιν.

Στους κρατούμενους υπόσχονταν απονομή χάριτος, βάσει «μυστικών διαταγμάτων του Ρώσου προέδρου» αφού θα είχαν υπηρετήσει για έξι μήνες στο μέτωπο. Έχουν γίνει ήδη γνωστές περισσότερες από δέκα δολοφονίες και άλλα σοβαρά εγκλήματα που έχουν διαπραχθεί από κρατούμενους που επέστρεψαν απ’ τον πόλεμο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024