Αχιλλέας Μπέος: «Όλος ο Βόλος έγινε λίμνη»
«Μιλάμε για εκατομμύρια τόνους νερού και λάσπη» ανέφερε ο Αχιλλέας Μπέος περιγράφοντας την κατάσταση
Για απέραντη θλίψη έκανε λόγο, ο Αχιλλέας Μπέος περιγράφοντας την κατάσταση που επικρατεί στον Βόλο και την Μαγνησία μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας Elias. Όσον αφορά την ηλεκτροδότηση είπε ότι «το 70%-80% του Βόλου δεν έχει ρεύμα ενώ πάλι δημιουργήθηκε πρόβλημα με το νερό».
Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος του Βόλου είπε «Τι καλημέρα ρε παιδιά μας δουλεύετε;», στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ που τον καλημέρισε. Συμπλήρωσε δε ότι «Εδώ είναι θλίψη, θλίβομαι δεν έχω δύναμη να μιλήσω, είναι μια κατάσταση που δεν μπορώ να σας την περιγράψω»
«Κινδύνευσαν ζωές, κόσμος απεγκλωβίστηκε»
Περιγράφοντας τι έζησε ο Βόλος το βράδυ της Τετάρτης είπε ότι «κινδύνευσαν ζωές, κόσμος απεγκλωβίστηκε. Έμεινε και το δικό μου αυτοκίνητο, παραλίγο να με παρασύρει το ρεύμα, ήρθε φορτωτής και με πήρε».
Στην συνέχεια, ο δήμαρχος αναφέρθηκε στις προσπάθειες των εργαζομένων του δήμου λέγοντας ότι «μου λένε «δήμαρχε όσο και να σε εκτιμάμε πόσο να δουλέψουμε». 20 ημέρες δουλεύουν διπλοβάρδιες οι χειριστές των βαρέων μηχανημάτων».
«Πολύ άσχημη η κατάσταση ενώ είχαμε αρχίσει να στεκόμαστε στα πόδια μας»

Αχιλλέας Μπέος – Δήμαρχος Βόλου
«Μιλάμε για την καταστροφή του Νώε»
Όταν, όμως, ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ παρατήρησε ότι το πρόβλημα ξεκίνησε από την υπερχείλιση του Κραυσίδωνα, ο Αχιλλέας Μπέος ενοχλήθηκε και απάντησε «κάποιος φταίει, δεν με αφήνετε ρε παιδιά.
Μιλάμε για την καταστροφή του Νώε. Λίμνη έγινε ο Βόλος. Σας έδωσα μια εικόνα, αν θέλετε να βρείτε κάποιον που φταίει, φταίει ο Μπέος, τι να σας πω». «Πού το το είχε αυτό κρυμμένο ο Θεός τόσα χρόνια; Μιλάμε για εκατομμύρια τόνους νερού και λάσπη» συνέχισε ο Αχιλλέας Μπέος.
«Πολύ άσχημη η κατάσταση ενώ είχαμε αρχίσει να στεκόμαστε στα πόδια μας μετά από 21 ημέρες, ήρθε μια καταστροφή χειρότερη από την προηγούμενη» κατέληξε ο δήμαρχος Βόλου.
Δείτε το βίντεο
- Ο Δένδιας στο Υποβρύχιο «ΠΙΠΙΝΟΣ» – Παρακολούθησε βολή του νέου τύπου τορπίλης «SeaHake mod4»
- Άννα Φόνσου: «Τη Ζωζώ Σαπουντζάκη την πρόδωσαν τα πόδια της»
- Εξεταστική: Κόντρες για τις συλλήψεις στη Κρήτη και τα απειλητικά email στους βουλευτές της ΝΔ
- Ώρα μηδέν για Shein, Temu – Τι θα γίνει με τα μικροδέματα στην Ευρώπη
- Νέα Υόρκη: Αστυνομικός έσωσε μωρό που πνιγόταν στην άκρη αυτοκινητόδρομου
- Φως στο Τούνελ: Στα άδυτα τριών σκοτεινών υποθέσεων
- Ιταλία: Οπαδός… έστειλε γυναίκα διαιτητή να «πλύνει τα πιάτα» και οι υπόλοιποι τον έκραξαν (vid)
- Ερέβους επίκληση: για τη νέα ποιητική συλλογή του Διονυσίου Καλιντέρη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442