Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκος Συρίγος: «Όταν έρθει ο έρωτας στη ζωή σου, δεν μπορείς να του κλείσεις την πόρτα»

Νίκος Συρίγος: «Όταν έρθει ο έρωτας στη ζωή σου, δεν μπορείς να του κλείσεις την πόρτα»

Ο γνωστός δημοσιογράφος είναι καλύτερα από ποτέ και νιώθει ευλογία που περνάει αυτή την περίοδο στη ζωή του.

Ο Νίκος Συρίγος παραχώρησε μια σπάνια συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά. Ο γνωστός δημοσιογράφος και συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου μίλησε για την τηλεόραση, τις κόρες του αλλά και για το νέο κεφάλαιο της προσωπικής του ζωής, καθώς τους τελευταίους μήνες είναι ζευγάρι με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

«Είχα δύο προτάσεις τηλεοπτικές και οι κόρες μου, μου είπαν να διαλέξω τη Σίσσυ. Μετράω τη γνώμη των κοριτσιών μου. Η σχέση με τη μεγαλύτερη κόρη μου είναι πολύ έντιμη. Η Εύα ήξερε από την αρχή τι ρολό θα έχω στη ζωή της και όταν με φωνάζει ‘’μπαμπά’’ νιώθω πολύ χαρούμενος».

Όπως είπε, ήθελε από μικρός να έχει πολλά παιδιά και είχε περάσει από το μυαλό του να γίνει νηπιαγωγός ενώ μίλησε και για την μητέρα του. «Δεν θέλω να είμαι φίλος με τις κόρες μου, θέλω να είναι διακριτοί οι ρόλοι, θέλω να είμαι μπαμπάς. Είναι πολύ μεγάλος ο σταυρός που κουβαλάει η μητέρα μου και όλη η οικογένεια με την ασθένεια της».

«Η ζωή μου δεν είναι δύσκολη»

O Νίκος Συρίγος είπε πως το διαζύγιό του το διαχειρίστηκε με ηρεμία και καθαρότητα απέναντι στα παιδιά του. «Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην τον ενοχλεί η εισβολή στην προσωπική του ζωή. Προσπαθώ να διαχειριστώ με σεβασμό στον εαυτό μου, στον άνθρωπο που είναι δίπλα μου και στα παιδιά μου. Η ζωή μου δεν είναι δύσκολη, δεν έχω αλλάξει τίποτα, βγαίνω και δεν κρύβομαι ούτε θα κρυφτώ».

Αποκάλυψε πως είναι καλύτερα από ποτέ και νιώθει ευλογία που περνάει αυτή την περίοδο στη ζωή του. «Όταν θα έρθει ο έρωτας στη ζωή σου δεν μπορείς να του κλείσεις την πόρτα».

Δείτε το απόσπασμα:

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024