Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
H Cher κατηγορείται πως προσέλαβε άνδρες να απαγάγουν τον γιό της

H Cher κατηγορείται πως προσέλαβε άνδρες να απαγάγουν τον γιό της

Do you believe in life after mom? Η Cher απήγαγε το γιο της την ημέρα της επετείου του γάμου του

Η Cher κερδίζει πόντους στο αμερικάνικο star system, καθώς κατηγορείται πως προσέλαβε άνδρες να απαγάγουν τον γιό της Elijah Blue σε έγγραφα δικαστηρίου που κατατέθηκαν από την σύζυγό του, καθώς ο πρώην άντρας της έχει καταθέσει έγγραφα διαζυγίου.

Το ΕΤ, το μεγαλύτερο network μαζί με το TMZ σε οτιδήποτε αφορά την ζωή των celebrities, απέκτησε στην κατοχή του τα έγγραφα του διαζυγίου των Elijah Blue Allman και της Marie Angela King, τα οποία κατατέθηκαν σε δικαστήριο του Λος Άντζελες. Σε αυτά η διάδικος ισχυρίζεται πως ενημερώθηκε πως η Cher ήταν το άτομο που προσέλαβε 4 άνδρες να μπουν στο δωμάτιο ξενοδοχείου την ημέρα της επετείου τους και να απομακρύνουν τον γιό της.

Στις επτά θανάσιμες πεθερές προστίθεται και η διάσημη Cher

 

Εισέβαλαν στο δωμάτιο

Η…μέλλουσα πρώην του μουσικού Elijah Blue, ισχυρίζεται πως είχαν νοικιάζει ένα δωμάτιο για 12 μέρες από τις 18 Νοεμβρίου σε μια προσπάθεια να σώσουν τον γάμο τους, όταν στις 30 του μηνός 4 άνδρες εισέβαλαν στο δωμάτιο και τον απομάκρυναν. Στην έγγραφη μαρτυρία της ισχυρίζεται πως ο ένας από τους τέσσερις απαγωγείς, της είπε πως τον είχε προσλάβει η μητέρα του διαδίκου.

Ακόμη δήλωσε επί λέξει πως «Από τον Αύγουστο του 2022, μου είπαν πως δεν μου επιτρέπεται να τον δω ή να του μιλήσω. Βρίσκεται εσώκλειστος σε κέντρο θεραπείας (σ.σ. η φράση treatment facility πολλές φορές χρησιμοποιείται ως ευφημισμός για τα κέντρα απεξάρτησης), χωρίς να γνωρίζω την τοποθεσία. Ακόμη ενημερώθηκα πως δεν έχει πρόσβαση στο κινητό του».

Η ατυχής νύφη της Cher, ισχυρίζεται πως η τραγουδίστρια της ζήτησε να φύγει από την κοινή τους κατοικία. Ανέφερε στα δικαστικά έγγραφα πως «το έπραξα πιστεύοντας πως η διατροφή μου θα είναι στην ώρα της και πως θα μπορούσα να πληρώσω για στέγαση».

Έκλεισε την καταγγελία της αναφέροντας πως «δεν μου επετράπη να πάρω όλα τα υπάρχοντά μου από την κύρια κατοικία μας, ούτε μου δόθηκε η ευκαιρία καταγραφής της περιουσίας μας.»

Η επόμενη δικάσιμος είναι στις 27 Οκτωβρίου στο Λος Άντζελες και κατά πάσα πιθανότητα θα το παρακολουθεί όλη η Αμερική, καθώς μετά το διαζύγιο Depp-Heard, η Αμερική ψοφάει για οικογενειακά δράματα.

Sports in

Οι μέρες και οι ώρες των Game 5 Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Ανακοινώθηκαν οι μέρες και οι ώρες των Game 5 του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024