Οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη, προκάλεσαν το ενδιαφέρον του πάλαι ποτέ κυβερνητικού εταίρου Τσίπρα, Πάνου Καμμένου.

«Ναυτική ορολογία εξολόθρευσης τρωκτικών σε βαπόρι με σφράγισμα πορτών, φιλιστρινιών, λοιπών οπών, με χρήση χημικού καπνογόνου»

Μετά την σέλφι στο Twitter με τον Ευάγγελο Αποστολάκη, έναν εκ των στενότερων συνεργατών του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Καμμένος «ανέβασε» μία ακόμη ανάρτηση, χρησιμοποιώντας – όπως εξήγησε – έναν ναυτικό όρο.

Ιδού η ανάρτηση Καμμένου

«ΑΦΟΥΜΙΓΚΕΙΣΟΝ: Ναυτική ορολογία εξολόθρευσης τρωκτικών σε βαπόρι με σφράγισμα πορτών, φιλιστρινιών , λοιπών οπών, με χρήση χημικού καπνογόνου.Δεν θα το βρείτε στο Google εφαρμόζεται ενίοτε πλέον των πλοίων σε πολιτικούς σχηματισμούς από έμπειρους Ναυτικούς».

Αρκετοί σχολίασαν την ανάρτηση Καμμένου ως προτροπή στον Στέφανο Κασσελάκη να κάνει… «αφουμιγκέισον» στον ΣΥΡΙΖΑ, εν ολίγοις να «καθαρίσει» το κόμμα από τα «τρωκτικά».

Η σέλφι με τον Ευάγγελο Αποστολάκη

Αρκετές ώρες νωρίτερα, ο Πάνος Καμμένος επέλεξε να ανεβάσει μία σέλφι που έβγαλε με τον στενό συνεργάτη του Στέφανου Κασσελάκη. Ευάγγελο Αποστολάκη, χωρίς όμως να γράψει κάποιο σχόλιο.