Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κακοκαιρία Elias: Φούσκωσε το μεγάλο ρέμα Ραφήνας - Απεγκλωβίστηκαν οδηγοί

Κακοκαιρία Elias: Φούσκωσε το μεγάλο ρέμα Ραφήνας – Απεγκλωβίστηκαν οδηγοί

Προβλήματα κατά τη διάρκεια της νύχτας από την κακοκαιρία Elias στην Ανατολική Αττική

Προβλήματα σημειώθηκαν το βράδυ στην Ανατολική Αττική καθώς από την έντονη βροχόπτωση φούσκωσε το μεγάλο ρέμα Ραφήνας ανάμεσα σε Ραφήνα και Σπάτα με αποτέλεσμα να σημειωθούν πλημμυρικά φαινόμενα στη γέφυρα Βάρδα.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα εγκλωβίστηκε ένα ΙΧ και ένα μικρό πούλμαν ενώ αυτή την ώρα χωματουργικά μηχανήματα εκτελούν εργασίες προκειμένου να απομακρύνουν τα φερτά υλικά, και η κυκλοφορία έχει διακοπεί.

«Στην Περιοχή μετά το Γεφυράκι του Βάρδα κατεβαίνοντας την Λεωφόρο Μαραθώνος, αμέσως μετά τον Βάρδα δεξιά εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος…..
Άμεση επέμβαση της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου για απεγκλωβισμό μικρού λεωφορείου και ΙΧ επιβατηγού αυτοκινήτου», αναφέρει ο αντιδήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Παύλος Μπατάλης σε ανάρτησή του.

Ο ίδιος καλεί τους κατοίκους να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους καθώς αναμένονται καταιγίδες στην περιοχή και πάση θυσία να αποφύγουν τις γέφυρες Βάρδα και Αρίωνος.

Νέος γύρος καταιγίδων στην Αττική

Όλο το βράδυ έβρεχε ασταμάτητα σε πολλές περιοχές της Αττικής, στα βόρεια και νότια της Αθήνας, με τα φαινόμενα να είναι ιδιαίτερα ισχυρά στις 6 το πρωί. Από χθες, εστάλη μήνυμα 112 στους κατοίκους του λεκανοπεδίου να προσέχουν και να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, ενώ ήδη αρκετοί δρόμοι της πρωτεύουσας έχουν γεμίσει με νερό.

Στην Αττική περιμένουμε τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, σύμφωνα με την ΕΜΥ. Τα φαινόμενα στα δυτικά και νότια πιθανώς κατά διαστήματα θα είναι ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Για βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους, προειδοποιεί και το meteo. Τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι τοπικά έντονα και να συνοδευτούν από χαλαζόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 25-26 βαθμούς.

Σύμφωνα με το Windy νέος γύρος έντονων καταιγίδων έρχεται ξανά προς το μεσημέρι.

Το ίδιο αναφέρει και ο διευθυντής της ΕΜΥ.

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024