
Καπετάνιος πλοίου στη Λευκάδα υποδέχθηκε τους επιβάτες με Βασίλη Καρρά
Ο καπετάνιος πραγματοποιεί καθημερινές κρουαζιέρες στη Λευκάδα.
Υπό τους ήχους του Βασίλη Καρρά και συγκεκριμένα τραγουδώντας ένα από τα πιο γνωστά του τραγούδια και συγκεκριμένα το «από τον βορρά μέχρι το νότο…» υποδέχεται καπετάνιος πλοίου του ταξιδιώτες τους.
Ο κάπτεν Κώστας, όπως είναι το όνομα του, κάνει κρουαζιέρες στη Λευκάδα και έχει γίνει viral στο διαδίκτυο για τον τρόπο με τον οποίο υποδέχεται τους ταξιδιώτες τους.
Ανεβασμένος στην πλώρη του πλοίου Makedonia Palace ο κάπτεν Κώστας δίνει τα ρέστα του τραγουδώντας «Απ’ το βορρά μέχρι τον νότο» δίνοντας… απολαμβάνοντας την στιγμή.
Ενθουσιασμένοι οι ταξιδιώτες, όταν τελειώνει την περφόμρανς του ο καπετάν Κώστας ξεσπούν σε χειροκρότημα.
Στον κάπτεν Κώστας αναφέρονται εξάλλου και αρκετά από τα σχόλια σε πλατφόρμες όπως το tripadvisor για τις καθημερινές κρουαζιέρες του πλοίου από τη Λευκάδα.
Για την ιστορία το Makedonia Palace είναι το ένα από τα πλοία και σκάφη στον στόλο της εταιρείας lefkascruises που τα καλοκαίρια πραγματοποιεί μονοήμερες κρουαζιέρες από το Νυδρί για Πόρτο Κατσίκι, Κεφαλλονιά, Ιθάκη, Μεγανήσι, Σπηλιά Παπανικολή, Σκορπιό, Σκορπίδι και Μαδουρί.
@vasiast16 the best Captain ?️#aptonvorramexritonoto #karras_vasilis? #summeringreece #summer2023 #leukada #egremnoilefkada #egremnoibeach #cruiselife #viraltiktok #viralvideo #viral #forticktok #traveltiktok #traveling ♬ πρωτότυπος ήχος – Vasia St
- Σκοτώθηκε γυναίκα μετά από επίθεση από αγελάδες στην Αυστρία
- Γραφήματα, χάρτες και απειλές προς το Ιράν – Ο Τραμπ έτοιμος να «πατήσει πυρηνικό κουμπί» μέσω Truth Social
- Στενά του Ορμούζ: Γιατί τα φορτηγά είναι «λύση ανάγκης» για τις ναυτιλιακές
- Λιθουανία: Συνετρίβη drone στην πόλη Ουτένα – «Πιθανόν ουκρανικό» λένε οι αρχές
- Κύπρος: Εκδήλωση μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων στη Λεμεσό – «Οι θυσίες τους δεν θα σβήσουν ποτέ»
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ζητά ισχυρότερες μονάδες πρώτης γραμμής για την αποτροπή πολέμου


