Εθισμένη στον φακό του Instagram η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ως πρωταγωνίστρια, την παρακολουθούμε συχνά να εφευρίσκει τρόπους να βρίσκεται στη επικαιρότητα. Είτε με φωτογραφικό υλικό είτε με βιντεάκια που τροφοδοτεί τον προσωπικό της λογαριασμό στο δημοφιλές μέσο κοινωνική δικτύωσης.
Τελευταίο κρούσμα σε αυτή τη φρενίτιδά της που δημιουργεί συχνά απορίες τόσο για την ψυχική της υγεία όσο και για τη γενικότερη διαύγειά της, είναι ο χορός της μπροστά στον φακό και στα μάτια των 42,1 εκατομμυρίων ανθρώπων που την ακολουθούν εκεί.
Από συναυλία της στις ΗΠΑ, το 2011
Η καθοδική πορεία
Η αλήθεια είναι ότι ξέρει πώς να τραβάει το ενδιαφέρον του κοινού, δυστυχώς όχι πια με τις συναυλίες της, τα τραγούδια της και το δεινό χορευτικό της ταλέντο που τη θυμόμαστε στην πρώτη της νεότητα να την κάνει διάσημη σε όλον τον κόσμο.
Η ποπ διάθεσή της που της χάρισε τόσο μεγάλη επιτυχία κάποτε, αυτή τη στιγμή έχει δώσει τη θέση της σε ένα κλίμα κατάπτωσης που συχνά προκαλεί τον οίκτο. Δεν αρκεί η περιέργεια για να την παρακολουθήσει κάποιος.
Τι έκανε πάλι λοιπόν η διάσημη Μπρίτνεϊ που φλερτάρει συνεχώς με τη φήμη του παρελθόντος και την εξαργυρώνει σε κάλπικα νομίσματα του παρόντος;
Αυτή τη φορά πήρε δύο μαχαίρια –που ισχυρίζεται ότι δεν είναι αληθινά- και χορεύει με αυτά, κάνοντας πρόβα, όπως γράφει στη σχετική της ανάρτηση, για τον εορτασμό του Χάλοουϊν.
Φλερτάρει συνεχώς με τη φήμη του παρελθόντος και την εξαργυρώνει σε κάλπικα νομίσματα του παρόντος…
Βεβαίως η περιβολή της είναι όπως πάντα προκλητική, μόνο με το λευκό κάτω μαγιό από το μπικίνι της και ένα πουά πορτοκαλί μπουστάκι. Χορεύει ξυπόλητη.
Δεν της έφτασε όμως το παραπάνω βίντεο, ύστερα από λίγη ώρα ανέβασε κι ένα ακόμα, με έναν άλλον χορό δικής της εμπνεύσεως, αυτή τη φορά φορώντας φούξια μαγιό, λευκό μπουστάκι και λευκές μπότες.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας