Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Hyundai Tucson: Υβριδικός ορθολογισμός

Hyundai Tucson: Υβριδικός ορθολογισμός

To πληθωρικό SUV της Hyundai θα επωφεληθεί από μια σειρά στοχευμένων αναβαθμίσεων δίνοντας ακόμα περισσότερη έμφαση στην υβριδική τεχνολογία σε κάθε μορφή της

Φωτογραφίες: Automedia

H κορεατική φίρμα εξελίσσει την ανανεωμένη εκδοχή του Tucson η οποία, υιοθετώντας στοχευμένες αλλαγές σε κάθε επίπεδο θα επιδιώξει μια ολιστική βελτίωση που θα συνοδεύεται από την αναβάθμιση των μηχανικών συνόλων προς όφελος περισσότερης ισχύος όσο και αποδοτικότητας.

Ξεκινώντας από τη σχεδίαση, το Tucson δεν πρόκειται να παρεκκλίνει σημαντικά από την μέχρι σήμερα γνωστή αισθητική του γραμμή αποκτώντας ωστόσο ορισμένα νέα χαρακτηριστικά που θα το εναρμονίσουν με το νεότερο Kona. Aυτό θα μεταφραστεί σε στοχευμένες αλλαγές στην όψη του, σε γρίλια, αεραγωγούς και φωτιστικά σώματα ενώ, αντιστοίχως στο πίσω τμήμα, αναμένεται να πάρει θέση ένας νέος προφυλακτήρας σε συνδυασμό με τα νέου σχεδιασμού φώτα.

Στοχευμένες παρεμβάσεις αναμένονται και στο εσωτερικό σε επίπεδο ψηφιακού εξοπλισμού αν και θα πρέπει να θεωρείται απίθανό το Tucson να επωφεληθεί από την ενιαίας επιφάνειας διπλή οθόνη που εφοδιάζει το Kona καθώς αυτό θα προϋπέθετε πιο ριζικές αλλαγές σε ό,τι αφορά την ηλεκτρονική του αρχιτεκτονική. Σε κάθε περίπτωση δεν θα πρέπει να θεωρείται απίθανη μιας νέας μεγαλύτερης και βελτιωμένης ως προς τη λειτουργικότητα οθόνης για το σύστημα infotainment.

H γκάμα κινητήρων αναμένεται να εστιάσει ακόμα περισσότερο στην υβριδική τεχνολογία εξακολουθώντας να προσφέρει ήπια υβριδικές, υβριδικές και plug-in υβριδικές παραλλαγές με τη διαφορά ότι αναμένεται να αξιοποιηθούν μεγαλύτερες μπαταρίες και ισχυρότερα ηλεκτρικά μοτέρ προσφέροντας περισσότερα σε όρους ηλεκτρικής αυτονομίας όσο και επιδόσεων ενώ, αντιστοίχως βελτιωμένο προδιαγράφεται το περιβαλλοντικό προφίλ των επίμαχων εκδόσεων. Φυσικά δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο και αύξησης του αριθμού των υβριδικών εκδόσεων προς όφελος μιας ακόμα ευρύτερης γκάμας αποδοτικών επιλογών με υψηλές δυνατότητες.

Βάσει των διαθέσιμων πληροφοριών, το νέο Tucson αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του εντός του 2024.

Sports in

Live η «μάχη» της Άστον Βίλα με την Μπράιτον λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπράιτον – Άστον Βίλα για την 36η αγωνιστική της Premier League, λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς της Βίλα με τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024