Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Πετάει» η Λίβερπουλ (3-1) - Ισοπαλία στο ντέρμπι του Λονδίνου (2-2)

«Πετάει» η Λίβερπουλ (3-1) – Ισοπαλία στο ντέρμπι του Λονδίνου (2-2)

Η Λίβερπουλ νίκησε τη Γουέστ Χαμ με 3-1, ενώ με το ίδιο σκορ η Μπράιτον επιβλήθηκε της Μπόρνμουθ. Ισόπαλο το ντέρμπι του Λονδίνου, παραπαίει η Τσέλσι.

Η Λίβερπουλ έχει βρει ρυθμό για τα καλά και συνεχίζει το νικηφόρο σερί της, επικρατώντας αυτή τη φορά της Γουέστ Χαμ με σκορ 3-1 εντός έδρας. Οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ μπορεί να ισοφαρίστηκαν όμως έδειξαν πως είναι καλύτερη ομάδα και έφτασαν στο τρίποντο.

Το σκορ άνοιξε νωρίς για τους «κόκκινους» με τον Μοχάμεντ Σαλάχ να κάνει το 1-0 ύστερα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 16ο λεπτό του ματς. Η απάντηση ήρθε για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Εuropa League με τον Μπόουεν στο 42′ που έκανε το 1-1. Η Λίβερπουλ σκόραρε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων όμως το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Το σύνολο του Γιούρκεν Κλοπ φυλούσε όμως άλλα δύο γκολ. Αρχικά πήρε ξανά προβάδισμα με τον Ντάργουιν Νούνιεζ στο 60′, για να έρθει ο Ντιόγκο Ζότα στο 85ο λεπτό και να γράψει το τελικό  3-1.

Στο Λονδρέζικο ντέρμπι, Άρσεναλ και Τότεναμ έμειναν ισόπαλες 2-2 στο «Έμιρεϊτς». Ο Ρομέρο με αυτογκόλ ήταν εκείνος που έδωσε το προβάδισμα στους «κανονιέρηδες» στο 26′, για να έρθει η απάντηση από τον Σον στο 42′ για το 1-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Ο Σακά στο 54′ έβαλε ξανά μπροστά την Άρσεναλ, όμως ένα λεπτό αργότερα ξανά ο Σον διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Παράλληλα, στο άλλο ματς με ελληνικό ενδιαφέρον, η Μπράιτον επιβλήθηκε της Μπόρνμουθ με σκορ 3-1 εντός έδρας, επιστρέφοντας στις νίκες μετά την ήττα από την ΑΕΚ. Οι «γλάροι» έμειναν πίσω στο σκορ με τον Σολάνκε να κάνει το 0-1 στο 25′. Οι γηπεδούχοι όμως ισοφάρισαν πριν το ημίχρονο χάρη σε αυτογκόλ του Κέρκεζ στο 45’+2′. Το δεύτερο μέρος άνηκε στην Μπράιτον που με τον Μιτόμα στο 46′ και στο 77′ να σκοράρει δις και να δίνει τη νίκη στην ομάδα του με το τελικό 3-1.

Τέλος, η Τσέλσι δεν μπορεί να σηκώσει… κεφάλι με τίποτα, μένοντας για τρίτο σερί ματς δίχως νίκη, έπειτα από την ήττα της με σκορ 1-0 από την Άστον Βίλα μέσα στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Οι «μπλε» έπαιξαν με παίκτη λιγότερο από το 58′ λόγω αποβολής του Γκούστο, με τους «χωριάτες» να φτάνουν στο θετικό αποτέλεσμα χάρη σε γκολ του Γουότκινς στο 73′.

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024