Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Δεν θα ανοίξω τον ασκό του Αιόλου, έχω περάσει και πολύ δύσκολα»

Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Δεν θα ανοίξω τον ασκό του Αιόλου, έχω περάσει και πολύ δύσκολα»

Η αποκάλυψη που έκανε για τον Τριαντάφυλλο και τις δύσκολες συνεργασίες που είχε στο παρελθόν.

Για τη νέα του συνεργασία στο MEGA Καλημέρα και την Ελεονώρα Μελέτη αλλά και τις επαφές που διατηρεί με τους πρώην συνεργάτες του από το Super Κατερίνα μίλησε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης. Τον γνωστό δημοσιογράφο συνάντησε ο ρεπόρτερ του «I Love Σου Κου», Αλέξανδρος Ρούτας.

«Άγχος δημιουργικό υπάρχει πάντα, άγχος κανονικό δεν υπάρχει, γιατί ξέρουμε πολύ καλά ότι όταν κάνεις καθημερινό κάνεις περίπου 210 εκπομπές τον χρόνο. Το ωραίο είναι ότι υπάρχει και μία ομάδα με πολύ έμπειρους ανθρώπους», σημείωσε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης για την προσθήκη του στο MEGA Καλημέρα.

«Στη ζωή μου μετά τις συνεργασίες μου κρατάω ουσιαστικές επαφές. Δεν είμαι ο τηλεφωνάκιας, ο PRίστας, που θα βρω λόγο να σε πάρω τηλέφωνο απλά και μόνο για να κάνω δημόσιες σχέσεις. Αυτά τα κάνουν πολλοί», επισήμανε χαρακτηριστικά ο γνωστός δημοσιογράφος.

Σε ερώτηση για το αν έχει αντιμετωπίσει δύσκολες συνεργασίες, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης απάντησε για τα εύκολα, τα δύσκολα και τα πολύ δύσκολα που έχει περάσει. «Δεν θα ανοίξω όμως τον ασκό του Αιόλου για πράγματα που έχουν συμβεί στο παρελθόν».

Το μόνο σίγουρο που ξέρω είναι πως δεν θα είναι ο Τριαντάφυλλος

Τέλος, σε ερώτηση για το παρασκήνιο πίσω από τη Ναταλί Κάκκαβα και την πιθανή συμμετοχή της στο νέο πρωινό του ΟΡΕΝ, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης έκανε μια αποκάλυψη για τον Τριαντάφυλλο.

«Η Ναταλί δεν έχει πάρει καμία θέση σε αυτό, δεν έχει κάνει κάποια δημόσια τοποθέτηση και είναι προς τιμήν της αυτό. Έχουν ακούσει τα χίλια μύρια όλα αυτά τα χρόνια με τον Γρηγόρη και έχουν κρατήσει ένα επίπεδο με αξιοπρέπεια στις δημόσιες τοποθετήσεις τους», συμπλήρωσε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης. «Το μόνο σίγουρο που ξέρω είναι πως δεν θα είναι ο Τριαντάφυλλος», επισήμανε χαρακτηριστικά και ευχήθηκε καλή σεζόν σε όλους.

«Η επιστροφή ήταν σαν το ποδήλατο»

Στον δημοσιογράφο μίλησε και η Νανά Παλαιτσάκη που επέστρεψε μετά από 3,5 χρόνια στην τηλεόραση. «Η Ελεονώρα ήταν αυτή που με έκανε να πω το «ναι», την εκτιμώ πάρα πολύ, και μετά όλη η ομάδα των εξαιρετικών συνεργατών μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Η επιστροφή δεν ήταν δύσκολη γιατί για μένα είναι σαν το ποδήλατο. Θέλω να περάσουμε μια ήρεμη σεζόν και να μην έχουμε ανθρωποφαγία μεταξύ μας», σημείωσε από την πλευρά της η Νανά Παλαιτσάκη.

Sports in

Η «ανάκριση» του Έσε: Τι είπε για Μέσι, Μαραντόνα και Πελέ (vid)

Ο Έσε αποκάλυψε αρκετά πράγματα για εκείνον απαντώντας στο QnA που δημοσίευσε ο Ολυμπιακός στα social media.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024