Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Καλά νέα για τον Μπαρτζώκα στην Κύπρο

Καλά νέα για τον Μπαρτζώκα στην Κύπρο

Ο Ολυμπιακός έκανε την πρώτη του προπόνηση στην Κύπρο εν όψει του τουρνουά με Ζαλγκίρις και Μακάμπι και ο Μπαρτζώκας είχε κάθε λόγο να χαμογελάει.

Στην Κύπρο για το τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» έφτασε ο Ολυμπιακός, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει πάρει μαζί του 14 παίκτες.

Οι Ερυθρόλευκοι θα έχουν την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν τις Ζαλγκίρις (22/9, 21:30) και Μακάμπι Τελ Αβίβ (23/9, 19:00) και ο τεχνικός της πειραϊκής ομάδας θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα ενόψει των πρώτων επίσημων αναμετρήσεων.

Αυτά θα είναι τα πρώτα φιλικά στα οποία ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του, καθώς το προηγούμενο διάστημα πολλοί παίκτες έλειπαν με τις εθνικές τους ομάδες στο Μουντομπάσκετ, ενώ υπήρχαν και προβλήματα τραυματισμών.

Σήμερα, μάλιστα, στην απογευματινή προπόνηση που έγινε στην Κύπρο, ο Μπαρτζώκας είδε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της φετινής προετοιμασίας να προπονούνται κανονικά όλοι οι παίκτες του.

Ακόμα και οι Σακίλ ΜακΚίσικ και Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος προπονήθηκαν, με τους δύο Αμερικανούς να έχουν ξεπεράσει πλέον πλήρως τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και να βρίσκονται στη διάθεση του Μπαρτζώκα για τα φιλικά με Ζαλγκίρις και Μακάμπι.

Ο πρώτος δεν είχε προπονηθεί από την αρχή της προετοιμασίας, ενώ ο δεύτερος είχε τραυματιστεί πριν το φιλικό με τον Προμηθέα. Στην προπόνηση συμμετείχε κανονικά και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος είχε χάσει πολλές προπονήσεις λόγω του Μουντομπάσκετ.

Υπενθυμίζουμε ότι στην Κύπρο έχουν ταξιδέψει οι: Τόμας Γουόκαπ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Αϊζάια Κάνααν, Μιχάλης Λούντζης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Τζορτζ Πάπας, Μουσταφά Φαλ, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Κώστας Παπανικολάου, Άλεκ Πίτερς, Λουκ Σίκμα, Σακίλ ΜακΚίσικ, Γιώργος Τανούλης και Βενιαμίν Αμπόσι.

Το πλήρες πρόγραμμα του φιλικού τουρνουά:

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου
Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ερυθρός Αστέρας (19:00, Cosmote Sport 4)
Ολυμπιακός– Ζαλγκίρις (21:15, Cosmote Sport 4)

Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου
Ζαλγκίρις– Ερυθρός Αστέρας (16:45, Cosmote Sport 4)
Ολυμπιακός– Μακάμπι Τελ Αβίβ (19:00, Cosmote Sport 4)

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024