Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Πυρά» ΠΑΣΟΚ σε Μητσοτάκη για το Κυπριακό

«Πυρά» ΠΑΣΟΚ σε Μητσοτάκη για το Κυπριακό

Σύμφωνα με τη Χαριλάου Τρικούπη η απουσία του Κυπριακού προκαλεί ανησυχία.

Την απουσία αναφοράς του Κυπριακού στο τετ α τετ που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

Όπως σημειώνει ο βουλευτής και υπεύθυνος Εξωτερικών του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Μάντζος «η εκκωφαντική απουσία οποιασδήποτε -έστω και τυπικής- αναφοράς του πρωθυπουργού, στο κυπριακό ζήτημα, στις σημερινές δηλώσεις του, μετά τη συνάντηση με τον Τούρκο πρόεδρο, προκαλεί σοβαρά ερωτηματικά και ανησυχία».

«Το κλίμα στις σχέσεις μας με τη γειτονική χώρα δεν είναι τόσο θετικό όσο επιμένει να παρουσιάζει η κυβέρνηση» σημείωνει η Χαριλάου Τρικούπη

«Καμία προοπτική κατευνασμού στις ελληνοτουρκικές σχέσεις δεν μπορεί να δικαιολογήσει αφωνία εκ μερους της χώρας μας, ιδίως μετά τις προκλητικές χθεσινές δηλώσεις του Τ. Ερντογάν για διχοτόμηση του νησιού και διεθνή αναγνώριση του ψευδοκράτους -γεγονός που από μόνο του επιβεβαιώνει ότι το κλίμα στις σχέσεις μας με τη γειτονική χώρα δεν είναι τόσο θετικό όσο επιμένει να παρουσιάζει η κυβέρνηση» συμπληρώνει ο κ. Μάντζος.

Παράλληλα, ο βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ επανέλαβε ότι πάγια θέση του κόμματος παραμένει ότι «το κυπριακό είναι ένα διεθνές πρόβλημα παράνομης εισβολής και κατοχής, η δε επίλυσή του πρέπει να βασίζεται στα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμενων Εθνών, με διαφύλαξη της νομικής προσωπικότητας και κυριαρχίας της Κυπριακής Δημοκρατίας σε όλο το νησί και άμεση αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων κατοχής».

Sports in

Με αυτήν την τιμωρία κινδυνεύει ο Αλμέιδα μετά την απίστευτη επίθεση στην Τούμπα (vid, pics)

Δείτε με τι τιμωρία κινδυνεύει ο Ματίας Αλμέιδα, σύμφωνα με το άρθρο 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, μετά την απίστευτη επίθεση σε άνθρωπο της ΔΕΑΒ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024