Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Κάτι μεσολάβησε και παραιτήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, είναι σαφές», λέει ο Νίκος Παππάς

«Κάτι μεσολάβησε και παραιτήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, είναι σαφές», λέει ο Νίκος Παππάς

Ο Νίκος Παππάς δήλωσε ότι ο ίδιος είπε στον Αλέξη Τσίπρα πως δεν πρέπει να παραιτηθεί

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο κάποιοι να «έδειξαν» την πόρτα της εξόδου στον Αλέξη Τσίπρα, μετά τη διπλή ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές, ο Νίκος Παππάς, ο οποίος έχει δηλώσει την στήριξή του στην υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη.

«Κάτι μεσολάβησε, είναι σαφές», δήλωσε χαρακτηριστικά ο στενός συνεργάτης του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στην απόφαση Τσίπρα να ανακοινώσει την αποχώρησή του από την ηγεσία του κόμματος.

«Να ζητάμε από τον Τσίπρα να τοποθετηθεί δημόσια για ένα τέτοιο θέμα, είναι λάθος»

Μιλώντας στο Action24, ο Νίκος Παππάς ρωτήθηκε εάν κάποιοι «έσπρωξαν» στην έξοδο τον κ. Τσίπρα.

«Πήρε μία απόφαση ο Αλέξης Τσίπρας, τις ακριβείς συνθήκες εγώ δεν είμαι σε θέση να τις γνωρίζω», είπε αρχικά.

Και προσέθεσε: «Εγώ τον συνάντησα. Του είπα ότι δεν πρέπει να παραιτηθεί. Εκείνο το βράδυ, έκανε μια δήλωση ότι θα ξαναθέσει τον εαυτό του στην κρίση του κομματικού σώματος και δυστυχώς ήρθε η Πέμπτη, η οποία σήμανε την παραίτησή του».

«Κάτι μεσολάβησε, είναι σαφές»

Ερωτηθείς τι μεσολάβησε, ο Νίκος Παππάς απάντησε πως «είναι πολύ ενδιαφέρον, ιστορικό ερώτημα, αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να ερωτηθεί ο ίδιος. Κάτι μεσολάβησε όμως, είναι σαφές».

Σε νέα διευκρινιστική ερώτηση, εάν κάποιοι τον «έσπρωξαν» στην παραίτηση, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτό δεν το ξέρω, αλλά κάτι μεσολάβησε, εκτός αν έκανε τη δήλωση την Κυριακή το βράδυ μόνο για να την κάνει. Αλλά δεν τον έχω για τέτοιο άνθρωπο τον Τσίπρα».

Ο Νίκος Παππάς ρωτήθηκε και για τη δήλωση του Πάνου Σκουρλέτη, ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει υποχρέωση να κάνει μία δήλωση για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα μέχρι την Κυριακή των εκλογών.

«Θεωρώ ότι αυτή η δήλωση αδικεί και τον Πάνο και τον Αλέξη. Να ζητάμε από τον Τσίπρα να τοποθετηθεί δημόσια για ένα τέτοιο θέμα, τρεις ημέρες πριν από την κάλπη της μετάβασης ηγεσίας, δεν είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε», σημείωσε ο κ. Παππάς.

Και τόνισε πως «ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι καθόλου ‘χαμένος’, συμμετείχε στις εκλογές μας, τηρεί αυτό που είπε – είπε ότι θα τηρήσει ουδετερότητα – τώρα πώς θέλουν να τον κάνουν να ανακατευτεί, δεν καταλαβαίνω ποια σκοπιμότητα μπορεί να εξυπηρετήσει αυτό».

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024