Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γιούλικα Σκαφιδά: Οι αλλαγές που της έφερε η εγκυμοσύνη

Γιούλικα Σκαφιδά: Οι αλλαγές που της έφερε η εγκυμοσύνη

Μια από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής της διανύει η ταλαντούχα ηθοποιός περιμένοντας τον πελαργό

Η Γιούλικα Σκαφιδά ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες την εγκυμοσύνη της και με πόσο χαρά περιμένει να υποδεχθεί το πρώτο παιδάκι της. Την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου βρέθηκε σε τηλεοπτική εκδήλωση για τη νέας σειρά του ANT1+, «Ψυχοκόρες» και  έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της.

Οι αλλαγές στην καθημερινότητα και στη δουλειά της

«Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Μάρτιο οπότε, ήταν πάρα πολύ νωρίς για να μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα η εγκυμοσύνη. Ανακοίνωσα στους συναδέλφους μου ότι είμαι έγκυος πριν μερικές ημέρες. Χαρήκαμε όλοι πάρα πολύ. Αλλάξαμε λίγο τη γκαρνταρόμπα μου γιατί κάποια ρούχα, ειδικά τα παντελόνια της εποχής που ήταν ψηλόμεσα, δεν μου έκαναν πια και συνεχίσαμε ως έχει. Δεν άλλαξε κάτι ούτε στον τρόπο που δουλεύουμε, ούτε στις ώρες. Δεν έχει αλλάξει τίποτα» δήλωσε η Γιούλικα Σκαφιδά.

Η τρισευτυχισμένη μέλλουσα μητέρα

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Αυτή τη σεζόν η όμορφη ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά «Η Παραλία» στην ΕΡΤ ενώ παράλληλα θα συμμετέχει στη σειρά του MEGA «Milky Way».

«Είμαστε μόνο γυναίκες στην οικογένεια, όμως τώρα έρχεται ένα αγόρι. Να ‘το! Ήμουν κι εγώ παιδί, όταν ήρθαν οι τρεις ανιψιές από την αδελφή μου, δε μπορούσα να μπω στη διαδικασία σκέψης εγκυμοσύνης. Η αλήθεια είναι ότι χρησιμοποιώ τα social media για κάποιες κοινωνικές δράσεις και τη δουλειά μου. Αυτό ήταν ένα γεγονός που θα άρχιζε πια να φαίνεται –είμαι στον έβδομο μήνα- και ήθελα πολύ να το μοιραστώ.», είπε η ίδια πριν λίγες ημέρες προσκεκλημένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη «Ελένη» στο MEGA.

Sports in

Ο Ολυμπιακός με 2 νίκες, αλλάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Πόσο θα αλλάξουν οι συνθήκες για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, εάν ο Ολυμπιακός κάνει το «2 στα 2» στο Conference League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024