Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρτίνεθ: «Να είμαστε πιστοί στο πλάνο μας»

Μαρτίνεθ: «Να είμαστε πιστοί στο πλάνο μας»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ μίλησε για το εναρκτήριο ματς των ομίλων του Europa League κόντρα στη Φράιμπουργκ

Ο Ολυμπιακός διασταυρώνει τα ξίφη του την Πέμπτη (21/9) το βράδυ (22:00) με τη Φράιμπουργκ στο «Γ.Καραϊσκάκης» θέλοντας να ξεκινήσει με το… δεξί την φετινή του περιπέτεια στους ομίλους του Europa League.

Παραμονές του αγώνα ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το πόσο καλά προετοιμασμένη είναι η ομάδα του, αλλά και για το πόσο σημαντικό είναι οι ερυθρόλευκοι να μείνουν πιστή στο πλάνο τους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το πλάνο του και εάν ετοιμάζει αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Κάθε παιχνίδι, κάθε αντίπαλος και κάθε διοργάνωση είναι διαφορετική. Κάθε ματς απαιτεί άλλο πλάνο. Είμαστε προετοιμασμένοι, αλλά το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να παραμείνει πιστή στο πλάνο της. Να δείχνει χαρακτήρα και να έχει ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού. Τα συστατικά κάθε παιχνιδιού είναι διαφορετικά».

Για τα περσινά ματς: «Νέα σεζόν, νέα ομάδα, νέα συναισθήματα. Ξέρουμε ότι αύριο θα αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Η Φράιμπουργκ είναι μια σταθερή ομάδα και συμπαγής. Εχει τον ίδιο προπονητή για πολλά χρόνια, όπως επίσης και έναν σταθερό κορμό.

Είναι δύσκολο να την αντιμετωπίσει κανείς. Όμως, εμείς έχουμε μια ομάδα που βελτιώνεται συνεχώς και κυνηγάει πάντα τα καλά αποτελέσματα.

Αύριο έχουμε ένα μεγάλο πλεονέκτημα και αυτό είναι το Καραϊσκάκη.

Πιστεύω ότι αυτό θα κάνει τη διαφορά. Η έδρα μας. Ο κόσμος μας. Είμαι σίγουρος ότι θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Τη δύναμη που μας δίνει ο κόσμος μας και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το εάν θεωρεί την άμυνα ως το αδύναμο σημείο της Φράιμπουργκ, καθώς στα τελευταία δύο ματς έχει δεχθεί 9 γκολ: «Είναι μια ολοκληρωμένη ομάδα, μια ποιοτική ομάδα. Ηταν πέμπτη πέρσι στην Μπουντεσλίγκα. Είναι μια δυνατή ομάδα. Την ξέρουμε καλά από την περσινή μας εμπειρία. Ανεξάρτητα από τα πόσα γκολ έχει δεχθεί στα τελευταία ματς, έχει πολλή ποιότητα σε όλες τις γραμμές.

Σε αυτή τη διοργάνωση παίζει μεγάλο ρόλο να εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες σου. Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό που είπατε. Θα είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος, σε όλα τα στοιχεία του παιχνιδιού. Στην ομάδα μας υπάρχει πολλή μεγάλη όρεξη για βελτίωση.

Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Ολοι μαζί, παίκτες και προπονητικό τιμ, πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είμαστε έτοιμοι και είμαστε καλά προετοιμασμένοι για να ξεκινήσουμε καλά τη φετινή διοργάνωση».

Για το ποιο πιστεύει ότι είναι το κλειδί του αυριανού παιχνιδιού: «Ο στόχος αύριο είναι να είμαστε ο καλύτερος εαυτός μας, ατομικά και ομαδικά. Ολοι να βγάλουν την καλύτερη εκδοχή μας. Ο αντίπαλος είναι ολοκληρωμένος. Μπορεί να επιβάλλει το παιχνίδι της. Να παίξουμε με την ψυχή μας και την καρδιά μας, αλλά να είμαστε και έξυπνοι. Να ελέγχουμε τις λεπτομέρειες του αγώνα.

Αυτό που έχει σημασία είναι να πιστεύουμε στον εαυτό μας. Είμαστε μια ομάδα που συνεχώς βελτιώνεται. Είμαστε προετοιμασμένοι για το αυριανό παιχνίδι. Πιστεύουμε στον εαυτό μας. Ο μεγαλύτερος εχθρός που μπορεί να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός αύριο είναι ο εαυτός του. Οπότε η απάντηση στο ερώτημά σας είναι ότι στο αυριανό παιχνίδι, που θα είναι ένα δύσκολο ματς και πολύ υψηλού επιπέδου, το κλειδί θα είναι ο συναισθηματικός έλεγχος»

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024