Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έγκεσταϊν: «Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική»

Έγκεσταϊν: «Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική»

Ο Μαξιμιλιάν Έγκεσταϊν βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου εν όψει της αναμέτρησης της Φράιμπουργκ με τον Ολυμπιακό, δίνοντας το σύνθημα για ανάκαμψη.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Φράιμπουργκ για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League και ο Μαξιμιλιάν Έγκεσταϊν μίλησε στη συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν οι Γερμανοί.

Ο 26χρονος χαφ μίλησε για την καυτή έδρα του Ολυμπιακού και το στόχο που έχει η ομάδα του να γυρίσει σελίδα με αρχή το αυριανό παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έγκεσταϊν:

Την ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη που την έζησε πέρυσι: «Περιμένουμε θερμή ατμόσφαιρα, ήταν εκπληκτική πέρυσι η ατμόσφαιρα. Φροντίσαμε πέρυσι η ατμόσφαιρα να αλλάξει με την απόδοσή μας, ελπίζουμε να καταφέρουμε να κάνουμε το ίδιο και φέτος».

Το αν κάνει η ομάδα κάποια διαφορετική προετοιμασία για τα ευρωπαϊκά ματς: «Αυτήν την εβδομάδα δεν κάναμε κάτι ιδιαίτερο σαν ομάδα. Δεν χρειάζεται κάποιο έξτρα κίνητρο, το έχουμε από μόνοι μας. Υπάρχουν παίκτες στην ομάδα που παίζουν κάθε χρόνο στην Ευρώπη».

Το αν θα αναλάβει να καλύψει το κενό του Κρίστιαν Γκίντερ ως δεύτερος αρχηγός: «Φυσικά προκαλείται ένα μεγάλο κενό με την απουσία, αλλά όλοι αναλαμβάνουμε ευθύνες, ο καθένας έχει τον ρόλο του στα αποδυτήρια».

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024