Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό και τρεις τραυματίες σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (19/9) στο Μαρκόπουλο.
Από τη σφοδρή μετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων τραυματίστηκαν δύο άνδρες και δύο γυναίκες που επέβαιναν σε αυτά.
Ένας από τους τραυματίες αργότερα έχασε τη μάχη. Οι άλλοι τρεις νοσηλεύονται στον «Ευαγγελισμό».
Τρομακτική εικόνα με τα δύο αυτοκίνητα που συγκρούστηκαν στο Πόρτο Ράφτη / Πηγή εικόνας irafina.gr
Το φρικτό ατύχημα σημειώθηκε στο 37ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Πόρτο Ράφτη, στο Μαρκόπουλο.
Δραματικές στιγμές από το θανατηφόρο τροχαίο στο Πόρτο Ράφτη / Πηγή εικόνας irafina.gr
Μετά τη σύγκρουση τα αυτοκίνητα πήραν φωτιά και χρειάστηκε η επέμβαση οκτώ πυροσβεστών με τέσσερα οχήματα για την κατάσβεσή της.
Τραυματισμένα #απεγκλωβίστηκαν τέσσερα άτομα και παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου στο 37ο χλμ Λεωφ. Πόρτο Ράφτη, στο Μαρκόπουλο, #Αττική. Επιχείρησαν 8 #πυροσβέστες με 4 οχήματα.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας