
Λαμία: Ηλικιωμένος άρχισε να πυροβολεί μετά από καβγά για δύο τενεκέδες λάδι
Ο άντρας συνελήφθη
Άσχημη τροπή είχε ο καβγάς δύο αντρών το μεσημέρι της Δευτέρας (18/9) μπροστά στον καταρράκτη της ιαματικής πηγής Θερμοπυλών, έξω από τη Λαμία.
Ο διαπληκτισμός έγινε μεταξύ ενός 80χρονου και ενός Ρομά. Σύμφωνα με το lamiareport, ο ηλικιωμένος κάποια στιγμή πάνω στην ένταση πήρε την καραμπίνα του από το αγροτικό όχημά του και άρχισε να πυροβολεί.
Είχαν διαφορές οικονομικής φύσεως

Πυροβόλησε και του έσκασε το λάστιχο
Οι δύο άνδρες είχαν οικονομικής φύσεως διαφορές, αφού ο ηλικιωμένος είχε δώσει δύο τενεκέδες λάδι στον Ρομά τους οποίους ο τελευταίος δεν πλήρωσε. Όταν τον ξαναείδε, οι τόνοι ανέβηκαν και πάνω στην ένταση που δημιουργήθηκε ο 80χρονος πήρε την καραμπίνα και πυροβόλησε το ένα λάστιχο του φορτηγού του Ρομά.
Στο κέντρο της Αστυνομίας σήμανε συναγερμός και δόθηκε άμεσα εντολή να κινητοποιηθούν οι Σταθμοί του Β’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας που έχουν έδρα δίπλα στις πηγές, οι οποίοι και ακινητοποίησαν μέσα σε λίγα λεπτά το αγροτικό του δράστη.
Συγχρόνως στο σημείο έσπευσαν πληρώματα της Άμεσης Δράσης και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας. Το όπλο κατασχέθηκε και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.
Με σημερινές τιμές κάθε τενεκές λάδι κοστίζει περίπου 130 ευρώ καθώς οι τιμές λόγω της μειωμένης παραγωγής έχουν εκτιναχθεί.
- Κρήτη: Σοκάρουν τα μηνύματα του 40χρονου στον αδερφό της Ελευθερίας ενώ την έχει σκοτώσει – Προσπαθεί να τον παραπλάνησει
- Αμετανόητος Γεωργιάδης επιτίθεται ξανά στη Λάουρα Κοβέσι – «Όσο μας το επιτρέπει ακόμα, έχουμε δημοκρατία»
- Κικίλιας: Μέτρα στήριξης της ακτοπλοΐας με στόχο τη συγκράτηση των τιμών
- Η σιωπή των παικτών της Τσέλσι
- Τουρκία: Αποκαλύφθηκε άγαλμα της θεάς Αθηνάς ύψους 2 μέτρων
- Μπαρτσελόνα: Χάνει την υπόλοιπη σεζόν αλλά παίζει στο Μουντιάλ ο Γιαμάλ – Τι έδειξαν οι εξετάσεις

