Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Milky Way: Γνωρίστε τους πρωταγωνιστές της πολυαναμενόμενης σειράς του MEGA

Milky Way: Γνωρίστε τους πρωταγωνιστές της πολυαναμενόμενης σειράς του MEGA

Βρέθηκε στις 8 καλύτερες σειρές του κόσμου

Στα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης νέας σειράς του MEGAMilky Way, βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος, Βασίλης Κεκάτος, αποκάλυψε πως όταν του ζητήθηκε να να κάνει μια σειρά, σκέφτηκε να τους προτείνει μια ιδέα που ήταν σίγουρος ότι θα του πουν «όχι», ωστόσο έπεσε έξω αφού εν τέλει άκουσε το πολυπόθητο «ναι».

Ο Κωνσταντίνος Σούσουλας, διευθυντής προγράμματος του MEGA, είπε από την πλευρά του πως το Milky Way διακρίθηκε, συμμετέχοντας στις 8 καλύτερες σειρές του κόσμου.

«Θα προβληθεί στην τηλεόραση του MEGA στις 2 Νοέμβριου και μετά την προβολή κάθε επεισόδιο θα ανεβαίνει στο Vodafone TV» είπε.

Από την πλευρά της, η Κορίνα Ντούλλααρτ, η οποία υποδύεται την «Μαρία», αποκάλυψε πως στη σειρά θα δούμε το πώς μια κοπέλα καταφέρνει να μάθει περσότερα για τον εαυτό της και να καταρρίψει στερεότυπα ως έφηβη στην επαρχία.

«Θα ταυτιστεί αρκετός κόσμος με τον χαρακτήρα μου, ο οποίος πιάνει θέματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας» δήλωσε ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, ο οποίος υποδύεται τον «Τζο».

Η Γιουλίκα Σκαφίδα, η οποία υποδύεται την «Ελένη», μίλησε για τον ρόλο της, λέγοντας πως δεν είναι απλό μια μάνα να διαχειριστεί την εγκυμοσύνη της κόρης της και τη σεξουαλική της ζωή.
«Μέσα από το ρόλο μου θέλω να πω ότι οι γονείς θα πρέπει να ακούν τα παιδιά τους».

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης δήλωσε πως ο κόσμος πρέπει να προβληματιστεί άμα δεν είναι έτοιμος να δει αυτή τη σειρά. «Η σειρά είναι η ίδια η ζωή» είπε χαρακτηριστικά.

Η Τόνια Σωτηροπούλου, την οποία θα βλέπουμε ως «Νίκη», εξήγησε πως ο ρόλος της έχει πολύ τραγικό χαρακτήρα. «Είναι ότι πιο ξεχωριστό έχω κάνει. Είναι πολύ μεγάλη μας χαρά και τιμή να δουλεύουμε μαζί με τον Κωστή (Μαραβέγια). Ο Κωστής είναι ένας πολύ σπουδαίος μουσικός».

«Γράφω τη μουσική της σειράς και η Τόνια είναι πάρα πολύ καλή ηθοποιός με έναν υπέροχο ρόλο. Είναι συγκινητικό να βλέπεις τον άνθρωπο που ζεις καθημερινά στο σπίτι να βάζει τόσο ταλέντο σε κάτι που και εσύ συνδράμεις με τη μουσική», είπε ο Κωστής Μαραβέγιας.

Τέλος, η Θέμις Μπαζάκα, η οποία υποδύεται την «Μάρω», είπε πως όταν την πήρε ο Βασίλης Κεκάτος να παίξει του είπε «Ό,τι θες, αγόρι μου». «Υποδύομαι μια γιαγιά στην επαρχία που αγαπάει πολύ την εγγόνια της» καταλήγει.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024