Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το κορίτσι που έγινε η «βασίλισσα του μετρό» μέσα σε λίγες εβδομάδες

Το κορίτσι που έγινε η «βασίλισσα του μετρό» μέσα σε λίγες εβδομάδες

Την ονομάζουν «κορίτσι του μετρό» κι αυτός είναι ένας τίτλος που κατέκτησε με το «σπαθί» της

Πώς περνάτε την ώρα σας στα μέσα μαζικής μεταφοράς; Οι περισσότεροι είτε κάνοντας scrolling στο τηλέφωνό σας, είτε ακούγοντας μουσική, είτε διαβάζοντας ένα βιβλίο, είτε απλά… κοιτώντας το πάτωμα;

Λοιπόν, όχι αν είστε η Sabrina Bahsoon. Ή, όπως είναι πλέον γνωστή σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, Tube Girl (σ.σ Κορίτσι του μετρό).

Τα βίντεό της με χορευτικές φιγούρες που βιντεοσκοπεί στο μετρό του Λονδίνου κατέκτησαν γρήγορα το TikTok, προσελκύοντας 300.000 followers και 12 εκατομμύρια likes. Αυτό μετέτρεψε το Tube Girl σε μόδα, καθώς πλέον κι άλλοι άνθρωποι ανεβάζουν τις δικές τους εκδοχές, και εκτόξευσε τη Sabrina σε μια νύχτα σε status icon στα μάτια των θαυμαστών της.

Η άνοδός της μέχρι να γίνει η βασίλισσα του χορού στο TikTok και μια διασημότητα του διαδικτύου συνέβη μέσα σε λίγες εβδομάδες

Και αν χρειαζόσασταν κάποια απόδειξη για το πόσο δημοφιλής έχει γίνει, όταν το BBC Asian Network τη συνάντησε στο κέντρο του Λονδίνου, η συνέντευξή διακόπηκε όταν την εντόπισαν και δεκάδες φαν της άρχισαν να τρέχουν κατά πάνω της.

«Θεέ μου, σε αγαπώ!». Η κραυγή προήλθε από μια ομάδα μαθητριών. Πλησιάζουν νευρικά όταν αναγνωρίζουν τη Sabrina, η οποία χαρούμενα τους μιλάει και ποζάρει για μια φωτογραφία.

Η άνοδός της μέχρι να γίνει η βασίλισσα του χορού στο TikTok και μια διασημότητα του διαδικτύου συνέβη μέσα σε λίγες εβδομάδες – αλλά πώς το έκανε;

Όλα ξεκίνησαν με ένα «όχι»

«Πρέπει να πηγαινοέρχομαι παντού γιατί ζω αρκετά μακριά από όλους» λέει η Sabrina.

«Έτσι, επιστρέφοντας στο σπίτι μετά από μια βραδινή έξοδο, έβαζα τη μουσική μου. Και όταν χορεύεις στο μετρό, οι άνθρωποι δεν σε πλησιάζουν, σε αφήνουν λίγο πιο ήσυχο. Έτσι αισθανόμουν πιο ασφαλής και απολάμβανα το ταξίδι μου λίγο καλύτερα».

@sabrinabahsoon Tube girl tunes is on the way! So excited for you to jam out with me ❤️ #tubegirl #tubegirleffect ♬ original sound – Hs love bot 🎶|17

Η Sabrina λέει ότι είχε μια «ιδέα για το TikTok» και ζήτησε από έναν άλλο επιβάτη να τη βοηθήσει να την καταγράψει. «Και εκείνος είπε κατευθείαν όχι», λέει.

«Οπότε είπα “ξέρεις κάτι; Θα το κάνω μόνη μου. Θέλω να κάνω αυτό το βίντεο”». Και το έκανε. Το βίντεο των 11 δευτερολέπτων, που δείχνει τη Sabrina να μιμείται το Where Dem Girls At ενώ στριφογυρίζει την κάμερα, απογειώθηκε.

@sabrinabahsoon Brb gotta serve for my girlies 💅this audio is how i feel when i see all your tube videos!!🥹 Keep slaying with me 😍 #tubegirl #tubegirleffect ♬ son original – FYP 🤍🇲🇺

Κυρίως επειδή ο κόσμος δεν μπορούσε να πιστέψει ότι κάποιος θα είχε το θάρρος να το κάνει σε δημόσιο μέσο μεταφοράς. Η Sabrina συνέχισε – κάνοντας όλο και περισσότερα βίντεο.

Λέει ότι το υπόβαθρό της – μεγάλωσε στη Μαλαισία και μετακόμισε στο Ηνωμένο Βασίλειο για να σπουδάσει νομικά στο Πανεπιστήμιο Durham – ίσως έχει κάποια σχέση με τη χαλαρή της στάση. «Είμαι σαν ένα κορίτσι από τη Μαλαισία από την πρώτη μέρα. Είναι το σπίτι μου», λέει.

@sabrinabahsoon So now im en route via tube. The man in the back getting a show fr 🤣 #tubegirl #tubegirleffect ♬ Prada – cassö & RAYE & D-Block Europe

Καθώς έχει γίνει πιο δημοφιλής, διάφορες εταιρείες έχουν αρχίσει να την πλησιάζουν. Ορισμένα δημοσιεύματα έχουν εστιάσει στο γεγονός ότι έχει συμβόλαιο μοντέλου, μάνατζερ και τώρα της προσφέρονται δουλειές με γνωστές εταιρείες.

Η Sabrina παραδέχεται ότι ελπίζει να βγάλει τα προς το ζην ως Tube Girl, αλλά επιμένει ότι ήταν κάτι που ξεκίνησε εντελώς φυσικά.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024