Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μαρτίνεθ: «Είμαστε μία ομάδα υπό κατασκευή, αισιόδοξοι ότι θα είμαστε πολύ καλύτεροι στο μέλλον»

Μαρτίνεθ: «Είμαστε μία ομάδα υπό κατασκευή, αισιόδοξοι ότι θα είμαστε πολύ καλύτεροι στο μέλλον»

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μίλησε για το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός έμεινε ισόπαλος με σκορ 1-1 στα Νέα Φιλαδέλφεια κόντρα στην ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος της Superleague.

O Nτιέγκο Μαρτίνεθ μίλησε για την αναμέτρηση τονίζοντας πως ήταν έντονο και δύσκολο, ενώ στη συνέχεια επισήμανε ότι οι Ερυθρόλευκοι είναι ακόμα υπό κατασκευή και πως σε γενικές γραμμές είναι ευχαριστημένος με την απόδοση των παικτών του.

Οι δηλώσεις του Ντιέγκο Μαρτίνεθ:

Για το παιχνίδι: «Νομίζω πως ήταν ένα παιχνίδι έντονο και δύσκολο, το ματς ξεκίνησε όπως περιμέναμε την ΑΕΚ να έχει ένταση και τα πρώτα 20 λεπτά η πίεση ήταν υπέρ της ΑΕΚ. Στη συνέχεια ανακτήσαμε τον έλεγχο και ισοφαρίσαμε. Ένα παιχνίδι που αρκετές στιγμές ήμασταν καλοί, κάποιες άλλες όχι. Πρέπει να βελτιωθούμε».

Για το αν έχει καλυφθεί το χάντικαπ σε σχέση με πέρσι: «Είμαστε μία ομάδα υπό κατασκευή, σε γενικές γραμμές είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοσή μας.

Σκοπός μας σε κάθε παιχνίδι να κερδίζουμε, στο δυνατό σημείο στο παιχνίδι της ΑΕΚ στις εναέριες μπάλες, ήμασταν δυνατοί και τις καλές στιγμές μας τις εκμεταλλευτήκαμε. Είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον ότι θα είμαστε πολύ καλύτεροι.

Χρειαζόμαστε τέτοια παιχνίδια, μας δίνουν ευκαιρία να δεθούμε καλύτερα, υπάρχουν παίκτες που κάνουν ακόμη το ντεμπούτο τους και είμαστε αισιόδοξοι ότι τις επόμενες εβδομάδες και μήνες θα ομογενοποιηθούμε ως ομάδα».

Για τον Ποντένσε: «Είναι εδώ και δύο εβδομάδες έχει προπονηθεί πολλοί περισσότερο απ’ όσους έλειπαν για τις εθνικές. Τα χαρακτηριστικά του ήταν τέτοια που τα θέλαμε στο παιχνίδι μας και έχει την εμπειρία σε τέτοιους αγώνες.

Το σημαντικό είναι η ομάδα, κατάφερε να δώσει απαντήσεις σε σημεία του παιχνιδιού μας που χρειαζόμαστε ενίσχυση, ήμασταν καλοί. Σημαντικά χαρακτηριστικά σε αυτό το επίπεδο».

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024