Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Apple Watch Series 9: Αξίζει να το περιμένεις;

Apple Watch Series 9: Αξίζει να το περιμένεις;

Eχουν σχεδιαστεί για ακραίες δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων θαλάσσιων σπορ όπως wakeboarding και ελεύθερη κατάδυση.

Θέλεις να παραμείνεις συνδεδεμένος, δραστήριος, υγιής και ασφαλής. Αν ναι τότε το Apple Watch 9 είναι αυτό που περίμενες και θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά από τις 22 Σεπτεμβρίου.

Τα νέα smartwatch του τεχνολογικού κολοσσού έρχονται με φωτεινότερες μετατοπίσεις, εύρεση ακριβείας για τον εντοπισμό των iPhone, διευρυμένη χρήση Siri και πολλά άλλα, ενώ έχουν σχεδιαστεί για ακραίες δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων θαλάσσιων σπορ όπως wakeboarding και ελεύθερη κατάδυση.

Το Apple Watch Series 9 σε συνδυασμό με το τελευταίο Sport Loop έχει μηδενικό ανθρακικό αποτύπωμα. Δεν σπάει εύκολα, είναι πιστοποιημένο για αντοχή στη σκόνη με πιστοποίηση IP6X,9 και είναι ανθεκτικό στο νερό με αντοχή στα 50 μέτρα.

Και το νέο smartwatch της Apple όπως και το Apple Watch Series 8 διαθέτει λειτουργία ανίχνευσης πτώσης ενώ  η ανίχνευση ατυχήματος μπορούν να σε συνδέσουν με υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση πτώσης ή σοβαρού αυτοκινητιστικού ατυχήματος. Το Επείγον SOS σου επιτρέπει να καλέσεις βοήθεια με το πάτημα ενός κουμπιού.

Προσέχει την υγεία σας

Με το Apple Watch 9 Παρακολουθήστε το επίπεδο οξυγόνου στο αίμα σας. Δείτε πόσο χρόνο περάστε σε φάσεις ύπνου REM, Core ή Deep με τα στάδια ύπνου. Ο αισθητήρας θερμοκρασίας παρέχει ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με τη γενική ευεξία και την παρακολούθηση του κύκλου. Επίσης, παρακολούθησε την ψυχολογική σου κατάσταση που θα σε βοηθήσει στην ανάπτυξη της συναισθηματικής σου επίγνωσης.

Σαφώς λιγότερες λειτουργίες υγείας διαθέτει το Huawei Watch Ultimate 48. Στα συν του η νέα και βελτιωμένη τεχνολογία ηλεκτροδίων που έχει κάνει τη συλλογή σημάτων ΗΚΓ πιο ακριβή και ανταποκρινόμενη.

Με το Samsung Galaxy Watch4 πάλι μπορείτε να παρακολουθήστε τις δραστηριότητές σας και τις βαθμολογίες fitness στο smartwatch και το smartphone σας. Μετρήστε βήματα, τσεκάρετε τις θερμίδες και διατηρήστε τις επιδόσεις σας με το GPS. Το Galaxy Watch4 ανιχνεύει τη σωματική δραστηριότητα καταγράφοντας το πρόγραμμά σας και υποστηρίζει πάνω από 90 ασκήσεις, για μια πιο ακριβή αναφορά των προπονήσεών σας.

Ωστόσο και εδώ η Apple με την εφαρμογή Workout σας προσφέρει διάφορους τρόπους προπόνησης και προηγμένες μετρήσεις για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την απόδοση της προπόνησής σας.

Λιγότερες λειτουργίες μεν αλλά ιδιαίτερα εύχρηστο είναι και το Forerunner 45 για τις καθημερινές σας προπονήσεις. Καταγράφει παλμούς από τον καρπό και χρησιμοποιεί GPS για να υπολογίζει ρυθμό, απόσταση και πολλά άλλα.

Αλλάξτε στυλ

Με πληθώρα επιλογών σε στυλ, υλικά και χρώματα σε λουράκια ρολογιών καθώς και με στιλάτες και λειτουργικές προσόψεις ρολογιών με πολλές λεπτομέρειες προσαρμοσμένες στα ενδιαφέροντά σου, μπορείτε να αλλάξετε το Apple Watch σας για να ταιριάζει με τη διάθεσή σας ή την περίσταση.

Στην περίπτωση δε που είστε λάτρης  της θάλασσας και μόνο το Huawei Watch Ultimate, με βαθύ μπλε κεραμικό πλαίσιο είναι φτιαγμένο να ενσωματώνει τη δύναμη των άγριων θαλασσών και θυμίζει τους απέραντους ωκεανούς, ενώ αποτελεί ένα εξαιρετικό «fashion statement» για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ και των καταδυτικών δραστηριοτήτων. Είναι εμπνευσμένο από το σχήμα ενός ιστιοφόρου που κατασκευάστηκε για να πλέει μέσα από τα κύματα και το παγωμένο χιόνι και διακρίνεται τόσο για την τεχνολογική αισθητική όσο και για την εξαιρετική δεξιοτεχνία του.

Αν θέλετε να αποκτήσετε το δικό σας smartwatch στο SHOPFLIX.gr θα βρείτε όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα σε απεριόριστη ποικιλία και συμφέρουσες τιμές. Κάντε τώρα τις αγορές σας και θα παραλάβετε το νέο σας smartwatch άμεσα στην πόρτα σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν μένετε.

Κάντε τις αγορές σας μέσα από την πλατφόρμα και επωφεληθείτε σε κάθε σας αγορά από 60€ και πάνω με απευθείας επιστροφή 10€ με οποιαδήποτε κάρτα VISA.

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024