Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Όρθιος» ο ΠΑΣ στην Τρίπολη (2-2)

«Όρθιος» ο ΠΑΣ στην Τρίπολη (2-2)

Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα ήρθαν ισόπαλοι με 2-2 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», σε ένα ματς που όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο.

Ματσάρα για ένα ημίχρονο και μοιρασιά στην Τρίπολη! Ο Αστέρας υποδέχθηκε τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», με τις δύο ομάδες να μένουν στο 2-2 και όλα τα γκολ να σημειώνονται στο πρώτο μέρος. Δύο φορές προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι, ισάριθμες απάντησαν οι γηπεδούχοι και έσωσαν τον βαθμό. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από την έναρξη του αγώνα, ο Αστέρας Τρίπολης βράβευσε τον παλαίμαχο παίκτη του και πρόεδρο του ΠΣΑΠΠ, Γιώργο Μπαντή, για την πολυετή προσφορά του στους Αρκάδες.

Στην πρώτη αξιόλογη φάση του ματς, ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ. Στο 16′ συγκεκριμένα, μετά από κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο πρώην παίκτης του Αστέρα, Παναγιώτης Τζίμας, απέφυγε τον Καρμόνα, βγήκε απέναντι στον Παπαδόπουλο, για να τον νικήσει με δυνατό συρτό δεξί σουτ και να κάνει το 0-1. Μάλιστα, ο Τζίμας δεν πανηγύρισε το γκολ του από σεβασμό στην πρώην ομάδα του, καθώς στον Αστέρα είχε ξεκινήσει την επαγγελματική ποδοσφαιρική καριέρα του (2019-2021).

Η αντίδραση των Αρκάδων, πάντως ήταν… άμεση. Ο Αστέρας κέρδισε φάουλ στο ημικύκλιο και ο Φεντερίκο Άλβαρες ανέλαβε την εκτέλεση, με την μπάλα να περνά μέσα από το τείχος. Ο Κλέιμαν δεν κατάφερε ν’ αντιδράσει και ο Αστέρας ισοφάρισε σε 1-1, στο 21ο λεπτό.

Η χαρά των Αρκάδων δεν κράτησε πολύ… κι αυτό γιατί επτά λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα, στο 28ο λεπτό είδαν τους Γιαννιώτες να προηγούνται για δεύτερη φορά!

Ο σκόρερ του πρώτου γκολ του ΠΑΣ Γιάννινα, Παναγιώτης Τζίμας, ήταν ο δημιουργός του δεύτερου γκολ της ομάδας του, αφού αυτός έβγαλε την κάθετη πάσα στον Μπάλαν, με τον τελευταίο με πλασέ να πετυχαίνει το 1-2. Η φάση ελέγχθηκε από το VAR και μέτρησε κανονικά. Ο Αστέρας αν και υπερείχε στην κατοχή μπάλας «πλήρωνε» την αμυντική αδράνεια των παικτών του, αλλά πριν πάρουν τον δρόμο για τ’ αποδυτήρια οι παίκτες των δύο ομάδων κατάφερε να ισοφαρίσει εκ νέου.

Στις καθυστερήσεις του α΄ μέρους (45+5′), η ομάδα της Τρίπολης εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, ο Ζουκάνοβιτς πήρε την πρώτη κεφαλιά, και ο Κρεσπί ισοφάρισε σε 2-2 με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής. Μετά από τέσσερα γκολ στο πρώτο μισό του ματς, ο ρυθμός έπεσε στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Οι παίκτες του Μίλαν Ράσταβατς συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο, με την κατοχή της μπάλας, όμως αυτοί του Θανάση Στάικου είχαν «οχυρωθεί» κλείνοντας τους διαδρόμους.

Μια καλή στιγμή για τον Αστέρα ήταν στο 82ο λεπτό, όταν ο Ζουκάνοβιτς εκτέλεσε απευθείας φάουλ με το αριστερό, με τον Κλέιμαν να πέφτει στην αριστερή γωνία του και να απομακρύνει με τις γροθιές.Δύο λεπτά αργότερα, στο 84ο λεπτό, ο Μάντζης, ο οποίος πέρασε αλλαγή στο 77΄ στη θέση του Γκρόζντανιτς, δεν μπόρεσεσε να νικήσει τον Κλέιμαν, με την κεφαλιά του να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Αμέσως μετά (85΄), ο ΠΑΣ απείλησε με τον Ροσέρο να κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή και τον Παπαδόπουλο να διώχνει σε κόρνερ.

Αστέρας Τρίπολης (Mίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καστάνο, Ζουκάνοβιτς, Καρμόνα, Άλβαρες, Μουνάφο (60΄ Ντιάρα), Γκρόζντανιτς (77΄ Μάντζης), Ρίτζις, Σίτο (60΄ Βίκο), Μπαρτόλο (77΄ Καλτσάς), Μιριτέλο

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Ριένστρα (72΄ Λιάσος), Τζίνο, Παμλίδης (54΄ Ροσέρο), Τζίμας (54΄ Γκάρο), Μπάλαν

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024