Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Λύτρωση στο 94' για τη Βιγιαρεάλ (2-1)

Λύτρωση στο 94′ για τη Βιγιαρεάλ (2-1)

Η Βιγιαρεάλ ζορίστηκε απέναντι στην Αλμερία, όμως με γκολ στις καθυστερήσεις επικράτησε με 2-1 και πάει με καλή ψυχολογία να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

Ένα γκολ του Αλεξάντερ Σόρλοθ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, έδωσε τη νίκη 2-1 στη Βιγιαρεάλ επί της Αλμερία στο «Θεράμικα», στο ντεμπούτο του Πατσέτα στον πάγκο της ομάδας.

Λίγες ημέρες πριν ταξιδέψει στην Αθήνα για την αναμέτρηση του 6ου ομίλου του Europa League με τον Παναθηναϊκό, το «κίτρινο υποβρύχιο» κατάφερε να πάρει στο φινάλε μία νίκη-«ανάσα», την οποία ίσως και να μην άξιζε, δεδομένου ότι, αν και είχε την εδαφική υπεροχή, έδειξε μεγάλες αδυναμίες στην αμυντική μετάβαση και επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να δημιουργήσουν αρκετές «καθαρές» ευκαιρίες στις αντεπιθέσεις.

Η προσεχής αντίπαλος των «πρασίνων» βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 44΄, από γκολ του Ακιέμε, αλλά «απάντησε» στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Χεράρδ Μορένο.

Στο β΄ μέρος η Αλμερία έδειχνε πιο επικίνδυνη, αλλά στο τέλος προσπάθησε απλά να κρατήσει την ισοπαλία και το πλήρωσε στο 94΄, όταν ο Σόρλοθ, με κεφαλιά μετά από σέντρα του Αλμπέρτο Μορένο, χάρισε στη Βιγιαρεάλ τη δεύτερη νίκη της στο φετινό ισπανικό πρωτάθλημα.

Η σύνθεση της Βιγιαρεάλ: Γιόργκενσεν, Φόιθ, Γκάμπια (84΄ Μπρέρετον), Αλμπιόλ, Ρομέρο (62΄ Κομεσάνια), Παρέχο, Καπού (62΄ Αλμπέρτο Μορένο), Γέρεμι Πίνο, Χεράρδ Μορένο (84΄ Κουένκα), Μπαένα (73΄ Αχομάτς), Σόρλοθ.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024