Η Κηφισιά με τον Πανσερραϊκό αν και είμαστε μόλις στην 4η αγωνιστική της Super League, πιθανότατα μας προσέφεραν το καλύτερο παιχνίδι του πρωταθλήματος, με το σκορ να γίνεται από 0-3 στο 22’… 4-4 στο 101′.
Οι δύο νεοφερμένες ομάδες στην μεγάλη κατηγορία, έπαιξαν ανοικτά και μας προσέφεραν πλούσιο θέαμα σε ένα παιχνίδι που είχε συνολικά 8 γκολ.
O Πανσερραϊκός βρέθηκε αγκαλιά με το διπλό από την αρχή της αναμέτρησης μπαίνοντας πολύ δυνατά στο παιχνίδι και αιφνιδίασε την Κηφισιά, αφού προηγήθηκε 0-3 με τα γκολ του Δεληγιαννίδη στο 4′, του Στάικου στο 12′ και του Μπέργκστρομ στο 22ο λεπτό.
Ο Γιάννης Αναστασίου βλέποντας την ομάδα του να μην έχει μπει ουσιαστικά στον αγωνιστικό χώρο, πραγματοποίησε τριπλή αλλαγή στο 34ο λεπτό και το σημείο που άλλαξε το παιχνίδι ήταν η αποβολή του Χάγιεκ στο 44ο λεπτό.
Με την έναρξη του δεύτερου μέρους η Κηφισιά ανέβασε ρυθμούς και μείωσε στο 56′ με τον Κωνσταντακόπουλο και στο 72′ με τον Οζέγκοβιτς σε 2-3.
Ο Πηλέας στο 77′ διεύρυνε το προβάδισμα του Πανσερραϊκού σε 2-4 και πίστεψε πως θα έφευγε από το «Μιχάλης Κρητικόπουλος» με τους 3 πόντους.
Η Κηφισιά όμως κρατούσε το καλύτερο για το τέλος. Τι και αν ήταν με 2 γκολ πίσω στο σκορ στο 90ο λεπτό, οι ομάδα των Βορείων Προαστίων με τον διαιτητή να δίνει 11 λεπτά καθυστερήσεων πέτυχε ακόμη 2 γκολ.
Ο Τετέι στο 96′ μείωσε με κεφαλιά σε 3-4 και ο Αλμπέρτο Μποτία πέτυχε το πρώτο του γκολ από την επιστροφή του στην Ελλάδα στο 101′ με προβολή για το τελικό 4-4.
Με βαρύ πρόστιμο αποφάσισε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να τιμωρήσει το αγωνιστικό τμήμα καθώς η ισοπαλία 2-2 με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, άφησε τον δικέφαλο στην 3η θέση και εκτός προκριματικών Champions League.
Το παράδειγμα που έφερε ο Γιώργος Λιάγκας για τη Eurovision και την αισιοδοξία που υπήρχε για τον Akyla, με τον μπασκετικό Ολυμπιακό και το Final-4 της Euroleague.
Η μεγαλύτερη παρενέργεια στον Παναθηναϊκό από τις απότομες αλλαγές σχεδίων και προσώπων, είναι η απώλεια του στάτους του διεκδικητή του τίτλου που επανέκτησε το 2023.
Αμερικάνικο δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο Βαλαντσιούνας αναμένεται να μείνει ελεύθερος από το Ντένβερ, με τις πιθανότητες επιστροφής του στην Ευρώπη για λογαριασμό του Παναθηναϊκού να είναι αυξημένες.