Κότσιρας: Κάνει παντομίμα στο κοινό για να θυμηθούν στίχους από το τραγούδι του
Ο Γιάννης Κότσιρας έκανε ό,τι μπορούσε για να βοηθήσει το κοινό του να θυμηθεί τους στίχους.
Viral έγινε η αντίδραση του Γιάννη Κότσιρα, όταν προσπάθησε να βοηθήσει το κοινό να θυμηθεί τους σωστούς στίχους του τραγουδιού του. Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε πρόσφατα στο θέατρο Βράχων στο Βύρωνα και σε κάποιο σημείο της συναυλίας του αποφάσισε να «δώσει» το μικρόφωνο στο κοινό. Ωστόσο, από ότι φάνηκε, δεν επέλεξε το κατάλληλο κομμάτι καθώς το «Πως μπορώ» φάνηκε να μπερδεύει τους θαυμαστές του.
Συγκεκριμένα, οι θεατές μπέρδεψαν έναν συγκεκριμένο σημείο του τραγουδιού (το «πετάξω» με το «αλλάξω»). Έχοντας παρόμοιες εμπειρίες στο παρελθόν ο γνωστός τραγουδιστής σκέφτηκε να βοηθήσει το κοινό και έκανε μια μικρή παντομίμα αλλά ούτε αυτό πήγε καλά. Το κοινό συνέχισε να μην καταλαβαίνει ποια είναι η συνέχεια του κομματιού.
Το στιγμιότυπο από την συναυλία του έγινε viral στο TikTok.
Τότε, ο Γιάννης Κότσιρας ζήτησε να σταματήσει η μουσική για να κάνει μια χιουμοριστική παρέμβαση. «Ρε σεις από το 1999 είναι αυτό το τραγούδι και καλά πες δεν το θυμάμαι ρε φίλε, μετά από τόσα χρόνια. Σας κάνω έτσι (δείχνει κίνηση για πέταγμα φτερών), τι “να σ’ αλλάξω;”. Όταν κάνουμε έτσι σημαίνει “να πετάξω”» είπε στους θαυμαστές του, οι οποίοι ξέσπασαν σε γέλια.
Δείτε το βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok
@christina_klk_ Τον αγαπώ?❤️? #fyp #mpesfypgamw #theatrovrachon #entexno #kotsiras #posboro #paschalidis #miltospasxalidis #gianniskotsiras #tiktokgreece #tiktokhellas #music #greek #synaulia #kalokairi2023 ♬ πρωτότυπος ήχος – christina_klk_
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας: «Δράση» με το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού
- Greek Tax Authority: No Such Thing as Free Gifts for Influencers
- Σκύλος μόνος στο αυτοκίνητο το καλοκαίρι: Αρκούν 10 λεπτά για να απειληθεί η ζωή του
- Άργος: Αστυνομικοί πυροβόλησαν άνδρα που «προσπάθησε να διαφύγει τον έλεγχο» – Νοσηλεύεται στην Αττική
- Παναθηναϊκός: Πώς διαμορφώνεται το ρόστερ μετά τη διαφαινόμενη μεταγραφή του Γιαμπουσέλε
- Μύκονος: Κώστας Σλούκας, Jan Vesely και Bryant Dunston απολαμβάνουν χαλαρές στιγμές στο νησί
- Ιταλία: Η Βαρένα βάζει πρόστιμα στα… μαγιό ως απάντηση στον υπερτουρισμό – Έως 200 ευρώ στους παραβάτες
- Τροχαίο στα Ιωάννινα: Αυτοκίνητα συγκρούστηκαν και το ένα… σκαρφάλωσε πάνω στο άλλο – Δείτε εικόνες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442