Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ίντερ – Μίλαν 5-1: Θρίαμβος των «νερατζούρι» στο ντέρμπι του Μιλάνου

Ίντερ – Μίλαν 5-1: Θρίαμβος των «νερατζούρι» στο ντέρμπι του Μιλάνου

Πάρτι έστησε η Ίντερ στο μεγάλο ντέρμπι με τη Μίλαν την οποία διέλυσε με 5-1 και έμεινε μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας με το απόλυτο μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά ήταν η «μάχη» ανάμεσα στην Ίντερ και τη Μίλαν στο «Τζουζέπε Μεάτσα»! Τις δύο ομάδες που είχαν το απόλυτο δηλαδή μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές στη Serie A. Αυτή που το διατήρησε όμως ήταν εκείνη του Σιμόνε Ιντζάγκι που πραγματοποίησε απίθανη εμφάνιση και διέσυρε με 5-1 τους «ροσονέρι» υπό καταρρακτώδη βροχή.

Με τη συμπλήρωση των πρώτων πέντε λεπτών στο ματς η Ίντερ άνοιξε το σκορ όταν ύστερα από φάση διαρκείας ο Μιχταριάν έβαλε την προβολή στο σουτ του Ντιμάρκο και έκανε το 1-0. Από γύρισμα του Ντιμάρκο στο 10′ ο Αρμένιος έχασε τρομερή ευκαιρία για το 2-0 και στο 31′ ήταν η σειρά της Μίλαν να απειλήσει, αλλά το απίθανο σόλο του Ερναντές δεν είχε ευτυχή κατάληξη.

Επτά λεπτά αργότερα ήρθε τελικά το δεύτερο γκολ για την Ίντερ. Ο Τουράμ δεν μπόρεσε να τελειώσει με τη μία από γύρισμα του Ντάμφρις, αλλά στη συνέχεια της φάσης έγραψε το 2-0 με απίθανο τελείωμα.

Από κάθετη του Ερναντές ο Λεάο μείωσε σε 2-1 στο 57′ για τη Μίλαν, αλλά μάλλον αυτό ήταν το λάθος των φιλοξενούμενων. Στο 69′ ο Μιχταριάν με σουτ έκανε το 3-1, ο Τσαλχάνογλου με πέναλτι στο 79′ το 4-1 και τον θριάμβο της Ίντερ ολοκλήρωσε ο Φρατέζι με πλασέ από ασίστ του εκπληκτικού Μιχταριάν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ίντερ: Ζόμερ, Νταρμιάν, Μπαζτόνι (74’ Ντε Φράι), Ατσέρμπι, Ντιμάρκο (65’ Φρατέζι), Ντάμφρις, Μιχταριάν, Τσαλχάνογλου (81’ Ασλάνι), Μπαρέλα (64’ Κάρλος Αουγούστο), Τουράμ (64′ Αρναούτοβιτς), Λαουτάρο Μαρτίνες

Μίλαν: Μενιάν, Καλάμπρια (77’ Φλορέντσι), Ερναντές, Τιό, Κίερ, Λόφτους Τσικ (86’ Μούσα), Κρούνιτς, Πούλισικ (56’ Τσουκβουέζε), Ράιντερς (77’ Γιόβιτς), Λεάο, Ζιρού (77’ Οκαφόρ)

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024