Σάββατο 01 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Έτσι σκέφτεται να παίξει κόντρα στην ΑΕΚ ο Μαρτίνεθ – Τα διλήμματα και ο ρόλος- κλειδί του Φορτούνη

Έτσι σκέφτεται να παίξει κόντρα στην ΑΕΚ ο Μαρτίνεθ – Τα διλήμματα και ο ρόλος- κλειδί του Φορτούνη

Οι σκέψεις του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για την ενδεκάδα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο καταλυτικός ρόλος του Κώστα Φορτούνη και τα διλήμματα…

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την ΑΕΚ την Κυριακή (17/9, 21:30) στη Νέα Φιλαδέλφεια στο μεγάλο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Super League, με τους ερυθρόλευκους να θέλουν το διπλό που θα τους εδραιώσουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ γνωρίζει τη σημασία της αναμέτρησης με την Ένωση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και την οικονομία της βαθμολογίας και καταστρώνει τα πλάνα του για να πάρει το τρίποντο και να κάνει το 4/4 στο πρωτάθλημα.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει κατασταλάξει ακόμη όσον αφορά τους 11 που θα ξεκινήσουν, ενώ είναι δύσκολο να επιλέξει ακόμη και την 20αδα λόγω του βάθους που έχει αποκτήσει το ερυθρόλευκο ρόστερ. Από εκεί και πέρα πάντως ο Μαρτίνεθ έχει κάποιους σίγουρους για το αρχικό σχήμα και φαίνεται πως θα καταλήξει στην ενδεκάδα μετά τη σημερινή προπόνηση.

Όσον αφορά τη μεσαία γραμμή, είναι δεδομένο πως το δίδυμο θα είναι αυτό τον Έσε και Μαντί Καμαρά

Η λογική λοιπόν λέει ότι ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Ροντινέι στα δεξιά της άμυνας και ένας εκ των Κίνι ή Ορτέγκα στα αριστερά, με τον πρώτο να έχει ένα μικρό προβάδισμα. Στο κέντρο της άμυνας ο σίγουρος έιναι ο Ρέτσος που είναι σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ προβάδισμα για να πάρει φανέλα βασικού δίπλα του έχει ο Ντόη έναντι του Φρέιρε.

Όσον αφορά τη μεσαία γραμμή, είναι δεδομένο πως το δίδυμο θα είναι αυτό τον Έσε και Μαντί Καμαρά, με τον Μασούρα να είναι μπροστά τους και τον Φορτούνη να κινείται προς τα αριστερά όπως έχει συνηθίσει να παρατάσσει την ομάδα ο Μαρτίνεθ στις φετινές αναμετρήσεις των Πειραιωτών.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ελ Κααμπί, ενώ το δίλημμα στην μεσοεπιθετική γραμμή είναι αν θα ξεκινήσει ο Μπιέλ που φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο, με τον Σκάρπα να έχει κι αυτός πιθανότητες να παίξει βασικός.

Ο Μαρτίνεθ δεν έχει καταλήξει στο αρχικό σχήμα, ενώ δεν αποκλείεται και η έκπληξη σε κάποια θέση. Ουσιαστικά οι σίγουροι είναι 8 με τον Φορτούνη να είναι αυτός που θα έχει ρόλο-κλειδί κόντρα στην Ένωση. Εξάλλου ο Έλληνας αρχηγός του Ολυμπιακού έχει ξεχωριστή παράδοση απέναντι στην ΑΕΚ., αφού μετράει 8 γκολ και 7 ασίστ με αντίπαλο τους κιτρινόμαυρους, σε 14 παιχνίδια.

Sports in

Το συγκλονιστικό μήνυμα του Ροντινέι στα ελληνικά: «Είμαι Ολυμπιακός, σας αγαπώ»

Λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό, ο Ροντινέι έκανε μία ανάρτηση στα ελληνικά στο Instagram, αποκαλύπτοντας τις δυσκολίες που πέρασε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 01 Ιουνίου 2024