Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Μπαρτζώκας αποθέωσε Σπανούλη - Η έκπληξη του Βεζένκοφ που τρέλανε τον πρώην αρχηγό του Ολυμπιακού

Ο Μπαρτζώκας αποθέωσε Σπανούλη – Η έκπληξη του Βεζένκοφ που τρέλανε τον πρώην αρχηγό του Ολυμπιακού

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βασίλη Σπανούλη, ενώ ο «Kill Bill» δέχθηκε μια μεγάλη έκπληξη από τον Σάσα Βεζένκοφ.

Ο Βασίλης Σπανούλης πήρε μια πρώτη γεύση για όσα θα ζήσει αύριο (17/9) στο ΣΕΦ με τη «Νight of the Legend» όπου ο Ολυμπιακός θα τον τιμήσει για όσα προσέφερε στον σύλλογο.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (16/9) βρέθηκαν πολλοί καλεσμένοι, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να είναι ένας εξ αυτών, τονίζοντας πως ο «Kill Bill» είναι ο μεγαλύτερος παίκτης στην ιστορία των Ερυθρόλευκων και πως είναι χαρούμενος εφόσον είναι κι εκείνος χαρούμενος.

Μάλιστα ο Σπανούλης δέχθηκε και μια εντυπωσιακή έκπληξη από τον Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος ήρθε από τις ΗΠΑ για να βρεθεί στο πλευρό του.

Ο «V-Span» τόνισε πως δεν γνώριζε τίποτα και πως θα θυμάται μια ζωή αυτό που έκανε ο νέος παίκτης των Σακραμέντο Κινγκς.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

Για το τι σημαίνει η παρουσία του Βασίλη Σπανούλη ως αθλητής: «Καταρχήν είναι μεγάλη βραδιά για τον Ολυμπιακό, είναι ο μεγαλύτερος μπασκετμπολίστας που κατά την γνώμη μου έχει φορέσει τη φανέλα του και είναι μεγάλη στιγμή για τον Ολυμπιακό.

Μία τέτοια τιμή σήμερα και αύριο δείχνει το μέγεθος του συλλόγου μας. Σαν προσωπικότητα, όλη η Ευρώπη μιλάει γι’ αυτόν, δεν χρειάζεται να μιλήσουμε εμείς. Είμαι χαρούμενος, εάν αυτός είναι χαρούμενος σήμερα».

Για το αν είναι καιρός οι άνθρωποι που προσφέρουν στο ελληνικό μπάσκετ να τιμώνται κοντά στην εποχή που τελειώνουν την καριέρα τους: «Είναι κάτι που συνηθίζεται στις ΗΠΑ που σέβονται τους πρωταγωνιστές του αθλήματος, κατά κύριο λόγο τους παίκτες και μετά τους προπονητές.

Είναι πρωτοποριακό έτσι όπως το κάνει ο Ολυμπιακός. Είναι καταπληκτικό, ο Βασίλης έχει σταματήσει 2-3 χρόνια τον αθλητισμό από την πλευρά του παίκτη και είναι σημαντικό για παιδιά, έχει αρκετά, και τη γυναίκα του να χαρούν να νιώσουν συγκινησιακά, γιατί αύριο και σήμερα οι στιγμές θα είναι έντονες».

Οι δηλώσεις που έκανε ο Βασίλης Σπανούλης:

Για την παρουσία του Βεζένκοφ στο Gala: «Την έκπληξη που μου έκανε ο Σάσα θα τη θυμάμαι για μια ζωή. Δεν το ήξερα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους ήρθαν και σε όσους δεν κατάφεραν. Έχουν την αγάπη μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προέδρους για την τιμή που μου κάνουν».

Για τη μεγάλη βραδιά: «Σημαίνει πάρα πολλά. Είμαι ευλογημένος. Πιστεύω ότι ήρθα σε μία ομάδα για να κερδίσουμε μαζί, να κάνουμε ξανά μεγάλη την ομάδα και να κερδίσουμε τίτλους. Μέσα από τόσες δυσκολίες που περάσαμε τα καταφέραμε.

Έκανα φίλους ζωής, έχτισα μια σχέση με τον κόσμο που πραγματικά δεν ξέρω εάν την έχουν νιώσει άλλοι αθλητές σε αυτό το μέγεθος. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έχω αυτή τη σχέση με τον κόσμο.

Έχτισα μια εκπληκτική σχέση με τους προέδρους. Ποτέ στη ζωή μου δεν πούλησα οπαδιλίκι, προσπάθησα με τη δουλειά, την αφοσίωση και τον σεβασμό μου να κερδίσω τη θέση μου στον οργανισμό του Ολυμπιακού.

Πάντα σεβόμουν τους πάντες και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Είμαι υπερήφανος για όσα πετύχαμε με τον Ολυμπιακό και ευλογημένος για αυτή την τιμή που μου κάνουν οι πρόεδροι και η οικογένεια του Ολυμπιακού. Να αποσύρουν τη φανέλα μου σε ένα τέτοιο διήμερο.

Έχουμε ξαναδεί να αποσύρουν φανέλες, αλλά αυτό είναι κάτι το ξεχωριστό. Το βλέπετε όλοι και τους ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου».

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024