Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: Στην Τοπική Οργάνωση του κόμματος στη Θέρμη θα ψηφίσει αύριο ο Σωκράτης Φάμελλος

ΣΥΡΙΖΑ: Στην Τοπική Οργάνωση του κόμματος στη Θέρμη θα ψηφίσει αύριο ο Σωκράτης Φάμελλος

Οι κάλπες ανοίγουν αύριο, Κυριακή στις 8 π.μ έως τις 8 μ.μ

Αύριο, Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, στις 10:30, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος, θα επισκεφθεί τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θέρμης, όπου θα ασκήσει το εκλογικό δικαίωμά του στις εσωκομματικές διαδικασίες για την εκλογή προεδρίας του κόμματος.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να δώσει διέξοδο στην ελληνική κοινωνία»

Ο Σωκράτης Φάμελλος στη ΔΕΘ

Χθες, Παρασκευή ο κ. Φάμελλος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ και μεταξύ άλλων μίλησε για την «επόμενη ημέρα» του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τις εσωκομματικές αντιπαραθέσεις.

«Είναι λίγα τα περιστατικά των αντιθέσεων που μας προβληματίζουν. Η ενότητα και συλλογικότητα είναι το μεγαλύτερο όπλο του ΣΥΡΙΖΑ, είναι ξεκάθαρο ότι ο αντίπαλος, με την πολιτική έννοια, είναι η κυβέρνηση. Στόχος μας δεν είναι μόνο να πέσει η πολιτική Μητσοτάκη αλλά να υπάρξει δίκαιη πολιτική στην Ελλάδα» δήλωσε.

Σημείωσε ακόμη ότι «η δημοκρατία στο κόμμα και ο σεβασμός στον πλουραλισμό είναι απαραίτητα, αλλά δεν μπορούμε να έχουμε πολλές φωνές προς τα έξω- χρειάζεται μία ενιαία φωνή προς τα έξω» και προσέθεσε ότι την εκλογή αρχηγού θα ακολουθήσει «το έκτακτο συνέδριο με το οποίο θα γίνει μία συνολική συζήτηση για τον ΣΥΡΙΖΑ και την πρόταση που θα συγκροτηθεί για τη χώρα μαζί με το νέο κόμμα. Αυτό έχουν αφήσει να εννοηθεί και όλοι οι υποψήφιοι».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να δώσει διέξοδο στην ελληνική κοινωνία»

«Για μας ζήτημα είναι τι πρέπει να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ για να πάει η χώρα καλύτερα, υπάρχουν αρρυθμίες και προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης», ανέφερε ο Σωκράτης Φάμελλος απαντώντας σε ερωτήσεις και τόνισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να δώσει διέξοδο στην ελληνική κοινωνία, μία διέξοδο που οφείλει να είναι προοδευτική, που θα δίνει καλύτερη ζωή σε όλους τους Έλληνες».

Για τη Θεσσαλία είπε ότι προτεραιότητα του ΣΥΡΙΖΑ είναι η επιβίωση των πολιτών και στη συνέχεια η κατάθεση προτάσεων που το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει ήδη περιγράψει, ενώ πρόσθεσε ότι εάν ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν προσέλθει στη Βουλή για τη συζήτηση των πολιτικών αρχηγών ο ΣΥΡΙΖΑ θα μεταφέρει τη συζήτηση στη Θεσσαλία.

Σε σχέση με τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο κ. Φάμελλος περιέγραψε ως στόχο του ΣΥΡΙΖΑ την ανάδειξη των προοδευτικών υποψηφίων ανεξαρτήτως παρατάξεων ενώ απέφυγε να δώσει χαρακτήρα κεντρικής πολιτικής αναμέτρησης στις επερχόμενες κάλπες, αν και παραδέχθηκε ότι θα στείλουν ένα πολιτικό μήνυμα.

Sports in

Το κλάμα του αρχηγού της Εθνικής πόλο Γιάννη Φουντούλη, οι συμπαίκτες του και το Παρίσι (pics)

«Δεν είμαι πολύ συναισθηματικός τύπος, αλλά ήταν πραγματικά μια μαγική στιγμή. Μόνο μια φορά στο παρελθόν, όταν είδα για πρώτη φορά τη νεογέννητη κόρη μου, ένιωσα τόσο έντονα που έβαλα τα κλάματα.»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024