Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Συγχωρώ εύκολα τους ανθρώπους και προχωρώ»

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Συγχωρώ εύκολα τους ανθρώπους και προχωρώ»

Η δημοσιογράφος, σε μία εκ βαθέων συνέντευξη μίλησε για την αποχή της από της τηλεόραση.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» του MEGA για τα επαγγελματικά της, τις προτάσεις που δέχθηκε, την υποψηφιότητά της με τον Απόστολο Τζιτζικώστα στις αυτοδιοικητικές εκλογές και αποκάλυψε το πρόσωπο από τον Alpha που «έκοψε» το «Πάμε Πακέτο».

Η κριτική για τις τηλεοπτικές εκπομπές

«Δικαιώθηκα όταν επέλεξα να μην κάνω την εκπομπή στον ΑΝΤ1 από την ώρα που το αποφάσισα. Όπως διαμορφωνόταν η εκπομπή στον ΑΝΤ1, ήταν κάτι που δε με εξέφραζε και αποφάσισα να μην την κάνω. Δεν έχω μιλήσει με την Ελίνα Παπίλα, δεν ήμασταν γνωστές και από πριν για να διατηρήσουμε σχέση», είπε αρχικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

«Με τον Γιώργο Παπαδάκη θα συνεργαζόμουν αύριο, αρκεί να μην ξυπνάμε χαράματα. Έχω ταλαιπωρηθεί πολύ. Τον θαυμάζω που το συνεχίζει και το αντέχει», συμπλήρωσε σχετικά με την συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Η πρόβλεψη της για την «πρωτιά» της τηλεοπτικής σεζόν: «Ο Γιωργάκης (Λιάγκας) με την Κατερίνα Καινούργιου θα κόψουν το νήμα της πρωινής ζώνης στο τέλος. Μου αρέσει ο νέος τίτλος της εκπομπής της Φαίης Σκορδά. Η αλλαγή ώρας στην εκπομπή της στον ΣΚΑΙ από μόνη της έχει δώσει “κάτι”».

H Βίκυ Χατζηβασιλείου θα είναι υποψήφια στις δημοτικές εκλογές

Τι είδους εκπομπή θα άρεσε στην Βίκυ Χατζηβασιλείου να κάνει;

Όπως απάντησε η ίδια, «Θα μπορούσα να είμαι life coach παικτών σε reality και να τους βοηθώ να “στήσουν” την σχέση με τον εαυτό τους. Θα μπορούσα να είμαι στο Fame Story ως life coach».

Μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος μίλησε για το «Πάμε Πακέτο»

«Συγχωρώ εύκολα τους ανθρώπους και προχωρώ. Με τον Δήμο Βερύκιο υπήρχε ένταση στις σχέσεις μας όταν ήμουν στον Alpha. Έχω συγχωρέσει τον Δήμο Βερύκιο, δεν κρατάω μέσα μου αρνητικές μνήμες. Αν ο Δήμος πιστεύει ότι με το που κατάφερε να σταματήσει ο ίδιος το «Πάμε Πακέτο» έκανε κάτι καλό, τότε με γεια του με χαρά του», αποκάλυψε.

Κι συμπλήρωσε: «Εγώ συγχώρησα τον Δήμο Βερυκίο για το γεγονός ότι κόπηκε το «Πακέτο» στον Alpha. Ο κόσμος δεν ξέρω αν το έχει κάνει».

Θα μπορούσα να είμαι life coach παικτών σε reality

Για τον Στέφανο Κασσελάκη

«Είναι πολύ όμορφος, έχει χολιγουντιανή παρουσία και λόγο. Θα τον κρίνουν οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι νωρίς να πω αν με έχουν «ψήσει» αυτά που λέει ο Στέφανος Κασσελάκης. Προς το παρόν είναι θεωρία, θέλω να δω και δράση», επεσήμανε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Η υποψήφια στις αυτοδιοικητικές εκλογές στη Θεσσαλονίκη με τον Απόστολο Τζιτζικώστα

«Αποδέχθηκα την πρόταση του περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, για να είμαι υποψήφια με τον συνδυασμό του. Ο Απόστολος Τζιτζικώστας μου έκανε κάθε φορά πρόταση στις περιφερειακές εκλογές, δεν είχα τον χρόνο θα ήμουν ασυνεπής κυρίως ως προς τον εαυτό μου», κατέληξε.

Sports in

LIVE: Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης για τα ημιτελικά του Champions League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024