Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Έπρεπε να κάνω άλλη δουλειά για να παίρνω το γάλα του παιδιού μου

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Έπρεπε να κάνω άλλη δουλειά για να παίρνω το γάλα του παιδιού μου

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης μίλησε στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» για την πατρότητα και τον συνδυασμό καριέρας και οικογένειας.

Στη νέα εκπομπή του Τάσου Ιορδανίδη στην ΕΡΤ1 «Μπαμπά-δες» έκανε ποδαρικό ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, με τον γνωστό ηθοποιό να μιλά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα πρώτα του βήματα στο θέατρο, ενώ παράλληλα μεγάλωνε την κόρη του, καθώς και για το πώς του ήρθε η ιδέα για τους «Άγαμους Θύτες».

«Ήμασταν και φτωχοί και σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Το θέατρο εκείνη την εποχή στη Θεσσαλονίκη δεν υπήρχε ως επάγγελμα, εκτός Κρατικού. Είχα επιλέξει να μην είμαι στο Κρατικό, μπήκα 30 χρονών στο Κρατικό, οπότε ο αγώνας ήταν άνισος.

Έπρεπε να κάνω άλλη δουλειά, για να μπορώ να έχω χρήματα για να παίρνω το γάλα του παιδιού

Έπρεπε να κάνω άλλη δουλειά, για να μπορώ να έχω χρήματα για να παίρνω το γάλα του παιδιού, γιατί δεν έφτανε η δουλειά της γυναίκας μου και ταυτόχρονα δεν έπρεπε να αφήσω το θέατρο, γιατί έκανα 14 έργα τα οποία είχαν και παραγωγή, χωρίς μία δηλαδή. Από σερβιτόρος μπάρμαν, μετά ραδιοφωνατζής, με αυτά να μπορώ να ανταπεξέλθω οικονομικά, ταυτόχρονα με το θέατρο» ανέφερε αρχικά ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

«Για 8 χρόνια δεν πήρα καθόλου χρήματα από το θέατρο»

«Από το θέατρο για 8 χρόνια δεν πήρα καθόλου χρήματα. 8 χρόνια, δεν άντεξα μετά, οικονομικά έφτασα σε αδιέξοδο και μπήκα στο Κρατικό Θέατρο. Και ταυτόχρονα επειδή πια είχα ένα μεροκάματο από το θέατρο, μου ήρθε η ιδέα να κάνουμε ένα πράγμα που θα μπορώ να το ελέγχω όλο. Εκεί πρώτη φορά ένιωσα ότι τελειώνει η μεγάλη απόρριψη. Μέχρι τότε η απόρριψη ήταν οριακή, δηλαδή υπήρχαν άνθρωποι που σου έδιναν κουράγιο, αλλά δεν ένιωθες ότι μπορείς να πας παρακάτω. Ήταν όμως καλό σχολείο», συμπλήρωσε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

«Μου αρέσει να προσέχω τους μικρότερους, ακόμα και με συνομίληκους είναι σαν να παίζω τον ρόλο του πατέρα», σημείωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης. «Έγινα πατέρας στα 25. Οι φίλοι μου όλοι παντρεύτηκαν στα 35 με 40 και έκαναν παιδιά. Αυτό ήταν δύσκολο γιατί η κόρη μου μεγάλωσε χωρίς παρέα», ανέφερε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024