Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Φρέιρε: «Ζω το όνειρο κάθε μέρα στον Ολυμπιακό»

Φρέιρε: «Ζω το όνειρο κάθε μέρα στον Ολυμπιακό»

Ο Νικολάς Φρέιρε μίλησε σε Μεξικάνικο μέσο για το πως βιώνει την μέχρι τώρα θητεία του με τα ερυθρόλευκα…

Ο Νίκολας Φρέιρε βρίσκεται ανάμεσα στα 15 καλοκαιρινά μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού, με τον τεχνικό των Πειραιωτών Ντιέγκο Μαρτίνεθ να ποντάρει πολλά στο πρόσωπο του Αργεντίνου κεντρικού αμυντικού.

Ο ίδιος μάλιστα φαίνεται πως απολαμβάνει αρκετά την μέχρι τώρα εμπειρία του στην Ελλάδα κάτι που φάνηκε και από την συνέντευξη που παραχώρησε στη Super Deportivo, στην οποία τόνισε πως στον Ολυμπιακό ζει καθημερινά το όνειρο του.

Αναλυτικά

«Είχα ένα πέρασμα από την Τσβόλε στην Ολλανδία και η πραγματικότητα είναι πως όταν πήγα στο Μεξικό το 2019, η προσδοκία μου ήταν να μείνω για καιρό, για να με βοηθήσει να ενσωματώσω νέα πράγματα, να αποκτήσω νέες εμπειρίες και τελικά έμεινα τέσσερα χρόνια στην Πούμας».

«Ήταν η καλύτερη έκπληξη για μένα»

«Και όσο περνούσε ο καιρός, έλεγα πως εδώ είναι το μέρος μου στον κόσμο. Κανένας από τους φίλους μου, ούτε εγώ, περίμεναν να κάνω μια τόσο μεγάλη αλλαγή, ειδικά σε τέτοια ηλικία. Σε ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο, όταν κλείνεις τα 28, είναι δύσκολο να επιστρέψεις στην Ευρώπη. Ήταν η καλύτερη έκπληξη για μένα.

Από την πρώτη στιγμή, παρατήρησα έναν μεγάλο επαγγελματισμό. Στα διαδικαστικά, η παρουσία της ομάδας, η πρώτη μου προπόνηση, οι ασκήσεις για να βελτιώσω τη φυσική μου κατάσταση, κάθε μέρα βιώνω πράγματα που δεν πίστευα ότι θα ζούσα σε αυτό το σημείο της καριέρας μου. Κάθε μέρα ζω το όνειρό μου. Βρίσκομαι σε μια πολύ όμορφη πόλη, ο κόσμος είναι παθιασμένος, όπως οι οπαδοί στην Αργεντινή. Με δέχτηκαν πολύ καλά».

Sports in

Κοντά στο sold out η Φιορεντίνα για τον τελικό – Πόσα εισιτήρια απομένουν

Πολύ κοντά στο να εξαντλήσουν τα διαθέσιμα εισιτήρια για τον τελικό του Europa Conference League είναι οι οπαδοί της Φιορεντίνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024