Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτή είναι η… απάντηση των Μπακς στον Γιάννη

Αυτή είναι η… απάντηση των Μπακς στον Γιάννη

Οι Μπακς ακούνε όσα περιστρέφονται γύρω από τον σταρ τους και είναι έτοιμοι να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη του ώστε να παραμείνει κάτοικος Μιλγούοκι.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποκαλεί τον εαυτό του Μιλγούοκι Μπακ αλλά πάνω από όλα νικητή. Ο Έλληνας σούπερ σταρ διευκρίνισε σε δηλώσεις του πως αν η ομάδα του Γουισκόνσιν δεν θέλει να κερδίσει τότε θα πάει σε κάποια που θέλει.

Έτσι, οι παράγοντες της ομάδας αναγκάστηκαν να ψάξουν λύσεις για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους. Μάλιστα φαίνεται πως ξεχώρισαν μία περίπτωση. Αυτή του Άλεξ Καρούσο των Σικάγο Μπουλς. Σύμφωνα με τον Ζακ Μπάκλεϊ τα «ελάφια» είναι διατεθειμένα να παραχωρήσουν τον Γκρέισον Άλεν, τον ΜαρΖόν Μποσάμ, καθώς και ένα top-5 protected pick από το draft του 2029.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ διευκρίνισε  πως αν η ομάδα του Γουισκόνσιν δεν θέλει να κερδίσει τότε θα πάει σε κάποια που θέλει

Ο 29χρονος γκαρντ προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν, όχι από στατιστικά αλλά από επίδραση στο παρκέ. Μιλάμε για έναν παίκτη ο οποίος διαθέτει εξαιρετική αμυντική ικανότητα και μία αξιόπιστη λύση στην επίθεση. Τα νούμερα του δεν εντυπωσιάζουν καθώς είχε 5,6 πόντους, 2,9 ριμπάουντ και 2,9 ασίστ σε 67 παιχνίδια (36 ως βασικός).

Sports in

Πρεμιέρα ο Τσιτσιπάς στο Madrid Open, για την πρόκριση στον 4ο γύρο η Σάκκαρη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει πρεμιέρα στο Madrid Open απέναντι στον Βραζιλιάνο Τιάγκο Μοντέιρο ενώ η Μαρία Σάκκαρη θα κοντραριστεί στον 3ο γύρο του τουρνουά με την Αμερικανίδα Σλόαν Στέφενς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024