Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ - ΔΕΘ: Το μεσημέρι η συνέντευξη Τύπου Φάμελλου

ΣΥΡΙΖΑ – ΔΕΘ: Το μεσημέρι η συνέντευξη Τύπου Φάμελλου

Χθες, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχε σε σύσκεψη με τους παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης

Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος θα παραχωρήσει σήμερα στις  13:30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων «Αιμίλιος Ριάδης»,  συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της 87ης ΔΕΘ.

Υπενθυμίζεται ότι δεν θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη, ούτε συνάντηση με τη διοίκηση της ΔΕΘ, ούτε ομιλία στο πλαίσιο της Έκθεσης, αλλά μόνο συνέντευξη Τύπου.

Χθες, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχε σε σύσκεψη με τους παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Φάμελλος αφού αναφέρθηκε στα θέματα των πυρκαγιών και των πλημμυρών στη συνέχεια εκτόξευσε τα «πυρά» του προς τον πρωθυπουργό. Αναφέρθηκε στην «αναπάντεχη και απαράδεκτη επιλογή του κ. Μητσοτάκη να δεσμεύσει το Σαββατοκύριακο της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη ΔΕΘ» όπως χαρακτηριστικά είπε, σημειώνοντας πως ο προγραμματισμός, η δεοντολογία και η συνήθεια της πόλης είναι η αξιωματική αντιπολίτευση να έχει το δεύτερο Σαββατοκύριακο και να βλέπει τους παραγωγικούς φορείς, την έκθεση, να κάνει την ομιλία και τη συνέντευξη Τύπου την Κυριακή.

«Αυτό που αποδεικνύει η κυβερνητική επιλογή είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης είναι αλλεργικός»

Όπως τόνισε, «η επιλογή του κ. Μητσοτάκη μάς στέρησε τη δυνατότητα να μιλήσουμε με τον τρόπο που οφείλουμε και οφείλει και η έκθεση, στο πλαίσιο της δεοντολογίας και των δημοκρατικών κανόνων που έχουμε κατοχυρώσει», ενώ προσέθεσε πως η επιλογή της διοίκησης της ΔΕΘ «να συμφωνήσει με την πρόταση της κυβέρνησης επιβεβαίωσε το πρόβλημα και μας οδηγεί σε μια έντονη αντίδραση, την οποία έχουμε διατυπώσει, γιατί υπήρχαν ημέρες μέσα στη εβδομάδα να έρθει ο πρωθυπουργός και είχαν προταθεί και σε εμάς άλλες μέρες. Άρα, δεν ήταν η μόνη λύση να αποκλειστεί η αξιωματική αντιπολίτευση», υπογράμμισε ο κ. Φάμελλος.

Για να σημειώσει χαρακτηριστικά: «Αυτό που αποδεικνύει η κυβερνητική επιλογή είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης είναι αλλεργικός στην κριτική και στη δεοντολογία της πολιτικής συζήτησης, ενδιαφέρεται μόνο για την πολιτική διαχείριση και θέλει να έχει πάντα τον τελευταίο λόγο».

«Δεν επιτρέπουμε σε κανένα να φιμώσει το ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, γι’ αυτό και αύριο θα δώσουμε συνέντευξη Τύπου κανονικά στην έκθεση, γιατί θα απευθυνθούμε στην κοινωνία και στα ΜΜΕ, ως οφείλουμε», προσέθεσε.

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024