Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Καινούργιου: «Έγινα ξεφτίλα και μου έγινε σοβαρή επίπληξη»

Κατερίνα Καινούργιου: «Έγινα ξεφτίλα και μου έγινε σοβαρή επίπληξη»

Η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε μια προσωπική της εμπειρία από την εποχή που βρισκόταν στον Alpha και το Δέστε Τους.

Με αφορμή τις δηλώσεις που έχουν κάνει τα πρόσωπα της εκπομπής Καλοκαίρι Yes και την παρουσία της Νάταλι Κάκκαβα, η Κατερίνα Καινούργιου και το πάνελ της εκπομπής Super Κατερίνα έκαναν τα δικά τους σχόλια.

Ήταν το ενδεχόμενο της προσθήκης της Ναταλί Κάκκαβα στο πάνελ της νέας εκπομπής στο OPEN που έχει προκαλέσει τα σχόλια τόσο του Τριαντάφυλλου όσο και των υπολοίπων μελών της παρέας.

Με αφορμή τις νέες δηλώσεις του Φοίβου Παπαδάκη επί του θέματος, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να μοιραστεί μια προσωπική της εμπειρία από το τηλεοπτικό της παρελθόν.

«Ποια είναι η Καινούργιου;»

«Ήμουν τότε στον Alpha, τη χρονιά που τελείωνε το «Δέστε Τους» και φημολογείται ότι θα φύγει ο Νίκος, θα φύγει η Μαρία. Εγώ είχα την τηλεοπτική μου απειρία, ο Τζώνη Καλημέρης ήταν τότε Διευθυντής Προγράμματος», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Μου κάνουν έξω μία συνέντευξη, μου κάνουν μια ερώτηση για το τι θα γίνει και τους λέω: ναι, ο Νίκος θα φύγει… Δίνω μια συνέντευξη μόνη μου έξω κανονικά. Ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνό μου, μου λένε: σε θέλει τώρα τώρα ο κύριος Καλημέρης στο γραφείο, τώρα», συνεχίζει την περιγραφή της η παρουσιάστρια του Alpha.

Σε αυτά Κατερίνα δεν απαντάς ποτέ. Μου είχε γίνει σοβαρή επίπληξη, είχα φάει γερό χέρι

«Στο μεταξύ βλέπω κάτι δηλώσεις του Τζώνη Καλημέρη που τον ρωτάνε και λέει: ποια είναι η Καινούργιου, είναι ο σταθμός και κάνει αυτές τις δηλώσεις; Είχα γίνει ξεφτίλα, το θυμάμαι.

Πηγαίνω στο γραφείο του, του μιλούσα και στον πληθυντικό τότε, δεν τον ήξερα καλά τον άνθρωπο. Μου λέει: συγγνώμη, ποια είσαι εσύ; Μου είχε γίνει σοβαρή επίπληξη. Είσαι το κανάλι για να κάνεις ανακοινώσεις σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το τι θα γίνει; Σε αυτά Κατερίνα δεν απαντάς ποτέ. Είχα φάει γερό χέρι. Τηλεοπτική απειρία λέγεται», κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024