Η σπάνια αναφορά του Κώστα Φραγκολιά στην Άννα Βίσση
Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός Κώστας Φραγκολιάς μίλησε για την Άννα Βίσση και τη σχέση που έχουν οι δυο τους σήμερα.
Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός Κώστας Φραγκολιάς απάντησε στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου Ανδρέα Θεοδώρου για το περιοδικό Λοιπόν, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στη σχέση που είχε πριν από πολλά χρόνια με την Άννα Βίσση, τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχθεί στον χώρο του μόντελινγκ αλλά και στο ενδεχόμενο της πατρότητας.
Στο μόντελινγκ ήρθες αντιμέτωπος με κακοποιητικές συμπεριφορές ή σεξουαλικές παρενοχλήσεις;
Κακοποιητική συμπεριφορά όχι, αλλά σεξουαλική παρενόχληση είχε τύχει ναι. Όχι έντονη αλλά αυτά τα πειραγματάκια, το «ρίχνω άδεια για να πιάσω γεμάτα».
Έχασες ποτέ δουλειά λόγω του ότι δεν ενέδωσες;
Δεν το ξέρω αυτό. Δεν συνέβη πάντως κάτι ακραίο.
Στο παρελθόν υπήρξες ζευγάρι με την Άννα Βίσση και πάντας μιλάς με πολύ καλά λόγια γι’ αυτήν. Έχετε επαφές σήμερα;
Όχι, δεν έχουμε αλλά έχω καλές σχέσεις. Είναι ένας άνθρωπος που όταν το δω δεν θα τον χαρακτηρίσω άσχημα αλλά εδώ και πολλά χρόνια δεν έχουμε επαφές.
Την περίοδο που ήσασταν ζευγάρι και σας κυνηγούσαν οι παπαράτσι τη θυμάσαι με σφίξιμο;
Τη θυμάμαι γραφικά.
Το κεφάλαιο γάμος είναι έτοιμο να ανοίξει για σένα;
Αν προκύψει θέμα οικογένειας και παιδιού, πολύ ευχαρίστως να παντρευτώ. Είναι πολύ συνειδητοποιημένη πάντως η επιλογή της συντρόφου μου.
Είσαι έτοιμος να γίνεις μπαμπάς;
Είσαι ποτέ έτοιμος για κάτι τόσο σημαντικό; Ποτέ δεν ξέρεις. Προετοιμαζόμαστε, τώρα κατά πόσο μπορούμε θα δείξει.
- Φωκίδα: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας στα Βαρδούσια – Ο 5ος της παρέας που δεν ακολούθησε, ειδοποίησε τις αρχές
- Γάζα: Νοσοκομείο διακόπτει προσωρινά τη λειτουργία του λόγω έλλειψης καυσίμων
- Όταν το στυλ γίνεται άμυνα: Πώς ο Λάκης Γαβαλάς κέρδισε τον σεβασμό μέσα στη φυλακή
- Νότιγχαμ Φόρεστ: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τίμησε τον Τζον Ρόμπερτσον
- Ουκρανία: Θα τελειώσει ο πόλεμος μέσα στο 2026;
- ΗΠΑ: Ακυρώσεις και καθυστερήσεις πτήσεων λόγω των κακών καιρικών συνθηκών

