Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Απόπειρα βιασμού στο Ηράκλειο: Έφτασε στα δικαστήρια ο δράστης

Απόπειρα βιασμού στο Ηράκλειο: Έφτασε στα δικαστήρια ο δράστης

Ο 48χρονος φέρεται να επιχείρησε να βιάσει δύο νεαρές κοπέλες

Στα δικαστήρια έχει φτάσει ο 48χρονος άνδρας προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου. Ο κατηγορούμενος φέρεται να επιχείρησε να βιάσει δύο νεαρές κοπέλες (η μία εκ των οποίων ανήλικη), τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ο 48χρονος συλληφθείς οδηγήθηκε την Τρίτη το μεσημέρι, φορώντας χειροπέδες, στα Δικαστήρια, όπου εμφανίστηκε ενώπιον του εισαγγελέα υπηρεσίας. Ο τελευταίος άσκησε σε βάρος του ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος. Ο ίδιος εμφανίστηκε μετανιωμένος, ενώ ισχυρίστηκε ότι ήταν πολύ μεθυσμένος.

Ασκήθηκαν κακουργηματικές ποινικές διώξεις –  Έλαβε μία μέρα προθεσμία

Ειδικότερα, εις βάρος του 48χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα βιασμού κατά συρροή, για επικίνδυνη σωματική βλάβη, καθώς και για παράνομη οπλοφορία, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί εντόπισαν στο αυτοκίνητό του δύο μαχαίρια.

Αφού του ασκήθηκαν κακουργηματικές διώξεις, παραπέμφθηκε στην ανακρίτρια Ηρακλείου, προκειμένου να απολογηθεί.  Παρόλα αυτά, ζήτησε κι έλαβε 24ωρη προθεσμία να απολογηθεί.  Ο κατηγορούμενος δεν είχε δικηγόρο κι έτσι, όπως προβλέπει ο νόμος, του διορίστηκε συνήγορος υπεράσπισης από τις αρμόδιες δικαστικές Αρχές.

Ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε μετανιωμένος και ανέφερε ότι ήταν πολύ μεθυσμένος.

Στα δικαστήρια ο 48χρονος δράστης

Διπλή απόπειρα βιασμού

Ο κατηγορούμενος επιτέθηκε σεξουαλικά τα ξημερώματα του Σαββάτου σε δύο κοπέλες, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, στις συνοικίες του Λάκκου και των Καμινίων, αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, ο 48χρονος φέρεται να προσπάθησε να βιάσει την 25χρονη κοπέλα στην οδό Βικέλα, στον Λάκκο. Η πράξη του “αποτυπώθηκε»”σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας. Το ίδιο βράδυ, ο άνδρας φέρεται ότι επιχείρησε να βιάσει και μία 17χρονη στην περιοχή των Καμινίων, στο Ηράκλειο.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024