Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τομ Χανκς: Στο πλευρό των πλημμυροπαθών ο χολιγουντιανός ηθοποιός

Τομ Χανκς: Στο πλευρό των πλημμυροπαθών ο χολιγουντιανός ηθοποιός

Η αναφορά του στη Σκόπελο, που επλήγη από τον Daniel

Την αγάπη του για την Ελλάδα δείχνει με κάθε τρόπο ο Τομ Χανκς ενώ σε κάθε ευκαιρία μιλά με τα καλύτερα λόγια για αυτή.

Η σύζυγός του, Ρίτα Γουίλσον, άλλωστε έχει ελληνικές ρίζες και ο ίδιος έχει πολιτογραφηθεί Έλληνας πολίτης.

Το αγαπημένο ζευγάρι του Χόλιγουντ λοιπόν, βρίσκεται στη χώρα μας και το βράδυ της Τρίτης (12/9) έδωσε το «παρών» στη συναυλία των «Μελισσών» στο Ηρώδειο, όλα τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Ενός λεπτού σιγή για τη Θεσσαλία, τον Έβρο, τη Ρόδο

Τα τηλεοπτικά συνεργεία που βρέθηκαν εκεί, απέσπασαν μερικές δηλώσεις από τον ηθοποιό, ο οποίος τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι σε αυτή την κρίσιμη περίοδο για την Ελλάδα μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel, ψάχνει τρόπο να βοηθήσει.

«Δεν κάνει ποτέ κρύο στην Ελλάδα», είπε ο Χανκς στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό». Όταν η ρεπόρτερ αναφέρθηκε στις πλημμύρες που έπληξαν, μεταξύ άλλων και τη Σκόπελο, ένα από τα νησιά που επισκέφτηκε ο ίδιος, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι ψάχνει τρόπο να βοηθήσει τους πληγέντες.

«Σκοπεύουμε να βρούμε τρόπο και να βοηθήσουμε όλους τους φίλους μας στην Ελλάδα με την πρώτη ευκαιρία», σημείωσε.

Μία παύση για τη Θεσσαλία, τον Έβρο, τη Ρόδο

Η sold out συναυλία των «Μελισσών» στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού ήταν συγκινητική και αφιερωμένη στα παιδιά, αφού όλα τα έσοδα θα διατεθούν στα σωματεία της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Κατά την έναρξή της, ο Χρήστος Μάστορας  αναφέρθηκε, με λόγια ψυχής, στα πρόσφατα δυσάρεστα γεγονότα που βίωσε η πατρίδα μας και ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή.

«Η μουσική είναι χαρά, είναι διασκέδαση είναι, όμως και λύπη και αγώνας, είναι και καημός και πόνος, είναι η ίδια η ζωή. Από τη στιγμή που γεννιόμαστε μέχρι τη στιγμή που φεύγουμε, την έχουμε δίπλα μας. Από το νανούρισμα στο μοιρολόι, μία μουσική δρόμος, από τον εθνικό μας ύμνο μέχρι τον ακάθιστο ύμνο, από τον Ζορμπά μέχρι τη «Ρόζα» και από τον «Καφενέ» μέχρι το «Διδυμότειχο blues». Για σκεφτείτε τη ζωή μας χωρίς μουσική… Μια άβολη ησυχία που, όμως, κάποιες φορές είναι απαραίτητη. Στη μουσική, όση αξία έχουν οι νότες, άλλη τόση έχουν και οι παύσεις. Ενώ έχουμε συνηθίσει να ξεκινάμε τις συναυλίες μας με νότες σκεφτήκαμε ότι με όσα συμβαίνουν στην πατρίδα μας αυτό τον καιρό έχει μεγάλη αξία μια συλλογική παύση.

Μία παύση για τη Θεσσαλία, τον Έβρο, τη Ρόδο, τους συμπολίτες που έμειναν χωρίς σπίτι, πρόσφυγες στην ίδια τους τη χώρα, για τα δάση που κάηκαν και για τον Αντώνη που ήρθε αντιμέτωπος με το χέρι της ”μηχανής”… Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να τηρήσουμε ενός λεπτού σιγή για όλους τους συμπολίτες μας που αυτές τις ώρες μετράνε απώλειες», ανέφερε μεταξύ άλλων, ο frontman των «Μελισσών».

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024